Bu gençler çok yetenekli?

Şile 50. Yıl Çok Programlı Lisesi'nde, müzik öğretmeni Suat Erdem'in...

Bu gençler çok yetenekli?

Şile 50. Yıl Çok Programlı Lisesi'nde, müzik öğretmeni Suat Erdem'in...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Bu gençler çok yetenekli?

Şile 50. Yıl Çok Programlı Lisesi'nde, müzik öğretmeni Suat Erdem'in çalıştırdığı bir grup öğrenci, kendi okullarında  mini bir konser verdi. Okul müdürü ve öğretmenler ile birlikte öğrencilerin merakla izlediği mini konserde halk müziğimizin en güzel eserleri koro ve solo olarak başarı ile sergilendi. Halk müziği türkülerinin yanında sahnede bulunan piyano ile de verdikleri konserde çok başarılı olan öğrenciler, usta piyanistlere taş çıkartırcasına, 'Biz de buradayız' mesajı verdiler.

""

Dilek, sesi ile büyüledi

Gençlerin verdiği solo konserde müzik öğretmeni Suat Erdem'in, bağlama ile gösterdiği performans ve öğrencileri ile arasındaki diyalog, öğretmen-öğrenci arasındaki kuvvetli bağı simgeliyordu. Ayrıca görme engelli Dilek adındaki öğrencisine  okuttuğu türküyü dinleyen öğretmenleri ve arkadaşları çok  duygulandı.

Başarılı müzik öğretmeni Suat Erdem'in bir CD çalışmasının olduğu ve bu CD'nin piyasada ve internet üzerinden de satıldığı  edinilen bilgiler arasında.

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72