Beykoz Ardahanlılar Derneği’nden bir ilk

Beykoz Ardahanlılar Derneği’nden bir ilk

19 Eylül 2018 Çarşamba 11:20
Beykoz Ardahanlılar Derneği’nden bir ilk

Ardahanlılar Derneği Beykoz Şubesi’nde bir ilk. 24 Eylül’de Hocanın Dinletisi ve Tanışma Muhabbeti başlıyor. Genç, dinamik, çalışkan Başkan İnan Aktürk yaptığı açıklamada, “Artık eski Ardahan Derneği yok. Yepyeni kadroyla hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi. Aktürk, “24 Eylül Pazartesi Saat 19.00’ da tüm halkımızı dernek binasına davet ediyoruz gelsinler hocanın dinletisini izlesinler” dedi.

Beykoz Ardahanlılar Derneği’nde alışılmamış bir etkinlik. Başkan İnan Aktürk yönetiminde dernek faaliyetleri daha çok hız kazandı. 24 Eylül Pazartesi Saat 19.00’ da dernek lokalinde hocanın dinletisi ve tanışma muhabbetine tüm hemşeriler davetli. Aktürk, “Ayrıca gönüllü olarak derneğimizde bağlama ustası Kadir Yalçın da öğrencilerimize kurs vermekte. Tüm üyelerimizi dernek binasına davet ediyorum, gelsinler hem muhabbet hem de tanışma faslına katılsınlar. Artık Beykoz eski Ardahanlılar Derneği değil. Bundan böyle halkımıza yönelik daha sosyal faaliyetler göreceksiniz. Derneğimizi en üst çıtaya çıkarana kadar ben ve yönetimdeki arkadaşlarım var güçleriyle çalışacaklar” dedi.

Son Güncelleme: 19.09.2018 11:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3