‘Benim annem bir Dinozor'

Ernie ve Max'ın maceralarını animasyon sanatıyla birleştiren “Benim Annem Bir...

‘Benim annem bir Dinozor'

Ernie ve Max'ın maceralarını animasyon sanatıyla birleştiren “Benim Annem Bir...

23 Nisan 2013 Salı 15:54
‘Benim annem bir Dinozor'

Ernie ve Max’ın maceralarını animasyon sanatıyla birleştiren “Benim Annem Bir Dinozor” (DINO TIME), TV’de ilk kez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda saat 19:30’da HD kalitesiyle D-Smart izleyicilerle buluşacak.

 

Türkiye’nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, TV’de ilk filmleri izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Anne ve babasının baskısından çok sıkılmış bir çocuk olan Ernie ve en yakın dostu Max’ın maceralarını anlatan “Benim Annem Bir Dinozor”, 23 Nisan Salı saat 19.30’da D-Smart 5. Kanal Smart SineGold’da.

Yönetmen koltuğunda Yoon-suk Choi ve John Kafka’nın oturduğu 2012 yapımı Animasyon-Macera türündeki filmin başrollerini ise Jane Lynch, Pamela Adlon ve Rob Schneider paylaşıyor.

Yaramaz Ernie anne ve babasının baskılarından bunalmıştır. Üstelik kız kardeşi onu sürekli şikayet etmektedir. Bir gün en yakın dostu Max ile Dinozor Müzesi’ne giderler ve fosil sergi alanında başlarını belaya sokup güvenlik görevlilerine yakalanırlar. Ernie oda hapsini boylar ama Max'in evine kaçmayı başarır. Ancak iki kafadar daha büyük bir belaya bulaşırlar. Hiç çalışmayan yumurta şeklinde bir zaman makinesinin içine girerler ve makine birden çalışır! 65 milyon yıl öncesine giden kafadarlar kendilerini dinozor yumurtalarıyla dolu bir yerde bulurlar. En yırtıcı dinozor olarak bilinen T-Rex’in dişisiyle karşı karşıya gelirler. Ama vahşi dinozor, onları yemenin aksine bir anne gibi sahiplenir. Ernie ve Max, yumurtalar çatlayıncaya kadar geri dönmenin bir yolunu bulmaları gerekmektedir.

 

Son Güncelleme: 23.04.2013 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72