Ataşehir'de Sanat Projeleri finalini yapıyor

Ataşehir'de Sanat Projeleri finalini yapıyor

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ataşehir'de Sanat Projeleri finalini yapıyor

Ataşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Sanat Eğitimini Mahallenize Getiriyoruz", "Ana-Renkler" ve "Müziğe İlk Adım" projeleri yılsonu etkinlikleri ile sezonu kapatıyor.

"Müziğe İlk adım" projesi ile müzikle tanışan 06-09 yaş arası çocuklar geçen hafta sonu öğretmenlerinden değerlendirme raporlarını aldılar. Bir nevi müzikal değerlendirme karnesi işlevi gören raporlar, önümüzdeki dönemlerde çocukların sanatsal anlamda doğru tercihler yapabilmeleri ve müzikal yeteneklerini anlayabilmeleri amacı ile öğretmenler tarafından düzenleniyor.

""

“Ana-Renkler” projesinde ise; kursiyerler bir yıllık emeklerinin ikinci ürünlerini de Palladium Alışveriş Merkezi'nin Küre bölümünde açılan yılsonu sergisi ile sergileme imkânı buldular. İlk sergisini 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü haftasında açan “Ana-Renkler” projesinin kursiyerleri gelen ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Serginin açılışına Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan da katılarak kursiyerlere destek oldu. Serginin açılışını yapan Başkan Battal İlgezdi, bir ülkenin gelişmişlik göstergelerinden birinin sanat ve kültür alanlarında ki gelişmişlik olduğunu vurguladı. Başkan İlgezdi,  “Ataşehir Belediyesi olarak vatandaşların istedikleri ve ilgi duydukları sanat alanlarında çalışmalarını ve üretmelerini sağlamak için tüm olanaklarımızı kullanıyoruz” dedi.

Diğer projeler de sezonu kapatıyor

"Sanat Eğitimini Mahallenize Getiriyoruz" projesinde ise çeşitli branşlarda eğitim alan çocuklar ve gençler küçük dinleti ve gösterilerle değerlendirme raporlarını alacaklar. Ataşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi (ATAMEM)'nde eğitim gören kursiyerler 18-19 Haziran tarihinde ATAMEM'de, Yeni Çamlıca ve 30 Ağustos Ataevlerinde eğitim görenler 20 Haziran Pazartesi günü saat 17.00'da Yeni Çamlıca ve Âşık Veysel Ataevlerinde eğitim gören öğrenciler ile halk oyunları ve dans öğrencileri ise 21 Haziran Salı günü saat 17.00'da Deniz Gezmiş Parkı'nda yer alan anfide küçük gösterilerle sezonu kapatacaklar. Ataşehir Belediyesi tarafından sunulan sanat eğitimleri yaz döneminde de yeni projelerle devam edecek. 
 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72