Aşık Kültürü Sultanbeyli’de Yaşıyor

Dokuzuncu Aşıklar Şöleni Sultanbeyli Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Aşık Kültürü Sultanbeyli’de Yaşıyor

Dokuzuncu Aşıklar Şöleni Sultanbeyli Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

28 Ocak 2018 Pazar 11:39
Aşık Kültürü Sultanbeyli’de Yaşıyor

Sultanbeyli güzel bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Dokuz yıldır aşık kültürünü devam ettirmek için düzenlenen “Aşıklar Şöleni ve Nusret Sümmanioğlu Anma Programı” renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye’den ve farklı ülkelerden gelen aşıklar eserlerini seslendirdi.

Programda konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Dokuzuncu Aşıklar Şöleni ve Nusret Sümmanioğlu Anma Programıyla sizlerleyiz. Sözlerime ülkemize ve ordumuza dua ederek başlamak istiyorum. Rabbim ordumuza yardım etsin. Milletimize, devletimize ve ordumuza şükürler olsun ki ülkemizi Suriye’ye, Irak’a çevirmek isteyenlere karşı dimdik ve birlik içindeyiz. 80 milyon vatandaşımızla, fikirlerimiz, düşüncemiz ne olursa olsun, vatanımız için birlik olmak zorundayız. PKK’sından FETÖ’süne, DEAŞ’ına varana kadar tüm örgütlerle sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu mücadelede devletimizin yanında yer almak boynumuzun borcudur. Devletimizi ve milletimizi bölmeye, parçalamaya çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz”. dedi.

Aşık kültürünü devam ettirebilmek için ve üstad Nusret Sümmanioğlu’nu anmak için bu programın düzenlendiğini ifade eden Başkan Keskin, “Zaman su gibi akıp gidiyor. Dokuzuncu programımız olmuş. Dokuz yıldır Sultanbeyli’de aşıklar kültürünü devam ettirmeye çalışıyoruz. Kültürümüzü yaşatmak için bu programları yapıyoruz. İlçemiz ve kültürümüz için bu programlar önemli. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Program daha sonra çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72