Anafod Fotoğraf Sergisi 2013-2014

İstanbul Anadolu Adalet Sarayında Bulunan Sanat Galerisi Sanatseverlere ....

Anafod Fotoğraf Sergisi 2013-2014

İstanbul Anadolu Adalet Sarayında Bulunan Sanat Galerisi Sanatseverlere ....

09 Haziran 2014 Pazartesi 10:45
Anafod Fotoğraf Sergisi 2013-2014


Anafod Fotoğraf Sergisi 2013-2014 İstanbul Anadolu Adalet Sarayı 

 

6 Haziran – 16 Haziran 2014

Açılış Kokteyli : 6 Haziran 2014 Cuma Saat : 16:00

 

İstanbul Anadolu Adalet Sarayında Bulunan Sanat Galerisi Sanatseverlere etkinlikler sunmaya başlıyor.

 Prof.Dr.Sabit Kalfagil ile ANAFOD üyelerinin fotoğraflarından oluşan bir  sergi 6-16 haziran tarihleri arasında izlenebilecek.

Prof.Dr. Sabit Kalfagil'in portfolyosundan derlenmiş 33 fotoğraf ile ANAFOD üyelerinin 75 fotoğrafından oluşmaktadır.Sergide 44 fotoğrafçının 108 fotoğrafı yer alacak.

Bu serginin hazırlanmasında ANAFOD üyelerinin fotoğraflarının küratörlüğünü de Prof.Dr. Sabit Kalfagil' in yapmıştır.

İstanbul Anadolu yakasına fotoğraf sanatı adına yeni bir canlılık ve heyecan getiren ANAFOD, sezon sergisi ile 2013–2014 yılının birikimini sergilerken, sergideki tüm fotoğrafları kapsayan bir kitap ile de kalıcı bir iz bırakıyor.

ANAFOD Yerinden katılım yaklaşımıyla , sanat etkinliklerinin ülkemizin bütün yaşam alanlarında yaygınlaşması ve içselleştirilmesi düşüncesiyle ,bu sergiyi ve kitabını ülkemiz kültür dağarcığına armağan ediyor.

Sergide Fotoğrafı olan Sanatçılar: Prof Dr.Sabit Kalfagil ve Anıl Tamer Yılmaz,Baytekin Kara, Bülent Yüksel, Celal Başaroğlu, Coşkun Aydın, Doğan Alpay,  Engin Koçyiğit, Erol Doğaner, Etem Çolak,  Fatma Figen Özkan, Fikri Özalp,  Gülay Hacıoğlu,  Gülçin Demirci, Haydar Yarkın, Hicran Özcan, Hüseyin H.Ünveren,   Lale Çaktı, Makbule Akpınar, Masis Üşenmez,  Mevlut Maşalacı, Muammer Tükenmez, Murat Kurtel, Murat Özkan,  Nejdet Yılmaz Çelikçi, Nevzat Altundaş,   Nuri Yontucu, Osman Karamehmetoğlu,Özlem Büyükevren, Sabiha Nalan Yazar, Sabire İşler Değer, Seval Danışman, Sevinç Doğu, Şafak Uçar,   Tayfun Karahasan, Tomris Sarhan, Tunç Tokaç, Uğur Tufan Emeksiz, Ünal Geciroğlu, Yıldırım Meriç,  Zerrin Ulusu, Zeynep Dulundu, Zinnet Yılmaz, Zinnur Olgun.

""

""

 

 

Son Güncelleme: 09.06.2014 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3