Anadolu Sanatçıları'nın resim sergisi

Kartal Belediyesi, sanata ve sanatçıya destek vermeye devam ediyor.

Anadolu Sanatçıları'nın resim sergisi

Kartal Belediyesi, sanata ve sanatçıya destek vermeye devam ediyor.

05 Kasım 2013 Salı 17:22
Anadolu Sanatçıları'nın resim sergisi

 

      Anadolu Sanatçıları Derneği Resim Sergisi Açıldı

Kartal Belediyesi, sanata ve sanatçıya destek vermeye devam ediyor. Kartal Anadolu Sanatçıları Derneği, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde dernek üyelerinin hazırladığı karma resim sergisini açtı. 

""

Kartal Belediyesi, sanata ve sanatçıya destek vermeye devam ediyor. Kartal Anadolu Sanatçıları Derneği, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde karma resim sergisini açtı.  Kartal Belediyesi’nin ev sahipliğini üstlendiği Anadolu Sanatçılar Derneği Resim Sergisi, Kartallı sanatseverleri biraraya getirdi. Sergide yağlıboya, karakalem ve guaş boyalardan oluşan 48 ressamın eserleri yer alırken, Anadolu Sanatçıları Derneği Kurucusu ve Sözcüsü Sadık Varer, resme gönül vermiş tüm Kartallıları sergiye ve derneğe beklediklerini söyledi. Ressam Varer, “ Kartal Anadolu Sanatçıları Derneği olarak çok sayıda sergide yer aldık. Avrupa’da sergiler açıyoruz. Üyelerimiz dernekte resim yapmayı öğreniyorlar. Yaptıkları eserleri sergiliyoruz. Resim sanatına gönül vermiş tüm Kartallıları derneğimize bekliyoruz” dedi. 

48 ressamın eserlerinin yer aldığı sergi, 8 Kasım 2013 Cuma gününe kadar Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak gezilebilecek. 

 

 

Son Güncelleme: 05.11.2013 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72