'Amelie'den sinemaya veda

Ünlü Fransız oyuncu Audrey Tautou, oyunculuğu bırakıyor

'Amelie'den sinemaya veda

Ünlü Fransız oyuncu Audrey Tautou, oyunculuğu bırakıyor

26 Şubat 2013 Salı 11:16
'Amelie'den sinemaya veda

'Amelie' adlı filmde, sinema tarihinin unutulmaz karakterlerinden birini canlandıran ünlü Fransız oyuncu Audrey Tautou'dan hayranlarına kötü haber. Önümüzdeki hafta 'Beautiful Lies' adlı filmi gösterime girecek olan Tautou, oyunculuğu çok yakında bırakacağını açıkladı. 32 yaşındaki Fransız oyuncu, İngiliz The Daily Telegraph gazetesine neden kariyerine son vereceğini şöyle anlattı:

 

"Kariyerime hiç de bağlı değilim. Bir sürü B planım var; denizci olmak, çizim yapmak, yeni şeyler öğrenmek istiyorum. Ama zamanım yok ki... Benim çok sıkıyor bu durum, bu yüzden yakında oyunculuğu bırakmayı planlıyorum. Ben böylesine büyük bir güce sahip olmak istemedim ki... Özgür olmayı yeğlerim. Dev bütçeli filmlerde yer almak beni yordu. Ben büyük dalgalarda sörf yapmak istemiyorum. Üstüme geldiklerini hissettiğimde, sörf tahtamı alıp, yüzerek sahile geri dönerim. Çünkü bana uymaz, hayatımı böyle yaşamak istemiyorum. Babam bile anlamıyor bu ruh halimi... Bir yıl çalışmayacağım dediğim zaman surat asıyor, endişeleniyor. Ama olmadığım biri gibi davranamam ki. Daha okuldan mezun olduğum gün, kendime başarılı bir oyuncu olmak için sadece bir yıllık izin vermiştim. 'Eğer bu iş beni istemezse, ısrarcı olmam' dedim. 10 metrekarelik odada otur, telefon bekle... Yok daha neler. Neyse ki o yıl 'Venus Beauty' filminin kadrosuna çağırıldım. Bugün bile bir yönetmen arayıp, rol önerdiğinde şaşırıyorum.

 

Anlamıyorum bende ne buluyorlar. Eski filmlerimi izlediğimde de 'Aman tanrım! Rezalet oynamışım' diye hayıflanırım. Önümüzdeki 10 yıl boyunca, oynadığım filmleri seyredip, ne kadar kötü olduğumu söylemeyi planlıyorum."

Habertürk

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72