Açık Havada Sinema Keyfi

Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği açık hava sinemaları başladı.

Açık Havada Sinema Keyfi

Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği açık hava sinemaları başladı.

10 Haziran 2019 Pazartesi 09:54
Açık Havada Sinema Keyfi

Genç yaşlı 7’den 7’e binlerce Çekmeköylüyü ağırlayacak olan açı havada sinema etkinlikleri Taşdelen Cemal Güngör Parkı içinde yer alan Amfi tiyatroda başladı. İlk gününde yoğun ilgiyle takip edilen çocuk sinemasının ardından program bugün (10.06.2019) yetişkin filmi “Hedefim Sensin” ile devam edecek. Haziran ayı boyunca devam edecek olan açık hava sinema organizasyonlarında; İki Kafadar, Kayıp Prenses, Sihirli Müze ve Dip Dip gibi çocuk filmlerinin yanı sıra yetişkin filmleri; Ayla, Aile Arasında, Kara Bela ve Hedefim Sensin’de Taşdelen Amfi Tiyatroda gösterimde olacak.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Yazlık sinemalarımıza tüm ailelerimizi bekliyoruz. Çekmeköylüler olarak nezih bir ortamda açık havada sinema keyfi yaşayacağız. Bizler için nostalji olacak bu etkinlikler, çocuklarımız için tam bir eğlence olacak. İnşallah etkinliklerimize katılan herkes doyasıya eğlenir,” dedi.

Vatandaşlar filmlerin saatlerine Çekmeköy Belediye web sayfası ve sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabilecekler

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72