‘Dört Mevsim Şile' fotoğraf sergisi

Işık Üniversitesi 15. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında ‘Dört Mevsim...

‘Dört Mevsim Şile' fotoğraf sergisi

Işık Üniversitesi 15. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında ‘Dört Mevsim...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
 ‘Dört Mevsim Şile' fotoğraf sergisi

 Işık Üniversitesi 15. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında ‘Dört Mevsim Şile' isimli fotoğraf sergisi açıldı. Nisan ayı boyunca açık kalacak olan sergide yüz fotoğraf yer alıyor. Şile ve çevresinden birbirinden güzel görülmeye değer fotoğraflar ilçenin gerçek yüzünü ortaya koyuyor.Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nafiye Güneç Kıyak, sergi ile ilgili yaptığı açıklamada; “Üniversite olarak on beş yıl gibi çok kısa bir geçmişe sahip olmak ile birlikte bizler Fevziye Mektepleri Vakfı olarak bu yıl 126. yılını kutlayan bir vakfın üniversitesiyiz. Bunu unutmamak lazım” dedi. Açılış sonrasında, sergide fotoğrafları olan üniversite personeli bazı eğitimciler ve Şile İMKB 50 Yıl Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü'nden iki öğrenci ile sergide tek profesyonel  olarak yer alan Kemal Gedik sertifika aldı.

Daha sonar fotoğraflara akademik destek olarak başarı sertifikalarını alan fotoğraf sanatçıları çalışmalarını basına tanıttı.

 

Etkinliklere her alanda devam ediyoruz

 

""

Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nafiye Güneç Kıyak açıklamasının devamında;Kültürel etkinlikleri çok önemsiyoruz. Bizim aynı zamanda bilimsel etkinliklerimiz de var. Avrupa'dan elliye yakın üniversiteden gelen öğrencilerimizi misafir ediyoruz.Bu öğrenciler dört gündür kampüste ve bizim öğrencilerimiz ile birlikte  Erasmus projesi adı altında istihdam simülasyon programları yapıyorlar” dedi.


""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72