7. Kadıköy Fotoğraf Günleri 19 Eylül'de başlıyor

Her yıl Kadıköy Fotoğraf Merkezi ana sponsorluğunda Ayşe Küçükkurt...

7. Kadıköy Fotoğraf Günleri 19 Eylül'de başlıyor

Her yıl Kadıköy Fotoğraf Merkezi ana sponsorluğunda Ayşe Küçükkurt...

17 Eylül 2014 Çarşamba 15:20
7. Kadıköy Fotoğraf Günleri 19 Eylül'de  başlıyor

7. Kadıköy Fotoğraf Günleri 19 Eylül'de  başlıyor

 

Her yıl Kadıköy Fotoğraf Merkezi ana sponsorluğunda  Ayşe Küçükkurt tarafından organize edilen Kadıköy Fotoğraf Günleri bu yıl 7. kez perde diyor...

Fotoğrafçılar için çok özel bir mekan olan  Tarihi Haydarpaşa Garı'nın mistik atmosferinde gerçekleştirilecek olan etkinlik 3 gün 3 gece sürecek. Sergiler, slayt gösterileri ve söyleşilerin yanı sıra fotoğraf sevenleri 3 gün boyunca ücretsiz fotoğraf atölyeleri bekliyor. 19 Eylül Cuma günü saat : 10.00 itibarı ile kapılarını açacak olan 7. Kadıköy Fotoğraf Günleri'nde yine amatör ve profesyoneller aynı perdede buluşacak. Kadıköy Fotoğraf Günleri'nin amatör fotoğrafçıları desteklemek için düzenlenen İstanbul'daki en önemli etkinlik olduğunu söyleyen organizatör Ayşe Küçükkurt, "Hiç bir ticari kaygı güdülmeyen ve katılan tüm profesyonellerin gönüllü olarak destek verdiği bu etkinlikten dolayı başta Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları yöneticilerine, 7 yıldır beraber yürüdüğümüz Kadıköy Belediyesi'ne ve tüm destekçilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Gönül isterdi ki fotoğraf piyasasının kaymağını yiyen fotoğraf makinesi ve malzemesi satan  firmalar bu etkinliğe sponsor olsun ve daha çok ücretsiz atölye ve etkinlik düzenleyelim ama maalesef onlar ancak bizden kazandıkları paraları saymakla meşguller. Bu tür etkinliklere destek vermeye gelince aklınıza gelebilecek sektörün en büyük markalarının bütçeleri yok" dedi.

 

 

Tarih: 19-20-21 Eylül 2014 

Yer: Tarihi Haydarpaşa Garı

Tema: ‘IŞIK ve ZAMAN’

 

 

Son Güncelleme: 17.09.2014 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72