3. Tiyatro Festivali Genco Erkal ile “Perde” dedi

3. Tiyatro Festivali Genco Erkal ile “Perde” dedi

26 Şubat 2013 Salı 11:17
3. Tiyatro Festivali Genco Erkal ile “Perde” dedi

Ataşehir Belediyesi'nin 3 yıldır düzenlediği Tiyatro Festivali bu yıl Genco Erkal'ın  “Nereye Gidiyoruz ‘Azizlikler' oyunu ile başladı. Genco Erkal'ın başarılı bir performans sergilediği oyun sık sık alkışlarla kesildi. Özellikle Erkal'ın ülke gündemindeki olayları anlattığı ve rap yaptığı sahne büyük beğeni topladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi, Belediye Başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin de izlediği 3. Ataşehir Tiyatro Festivali'nin açılış oyununda Genco Erkal ayakta alkışlandı. Genco Erkal,  Ataşehir'de tiyatro festivalini gerçekleştiren Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye teşekkür etti. Başkan Battal İlgezdi de yaptığı kısa konuşmada, tiyatronun önemini vurguladı. Başkan İlgezdi, “Ataşehirlileri kültür ve sanatla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ataşehirliler tiyatroyu çok seviyor. Tiyatro davetiyelerimiz daha ilk günden tükeniyor. Bu ilgi bizi de memnun ediyor. Bu festival artık geleneksel hale geldi. Her yıl gelişerek devam edecek” dedi. Başkan İlgezdi daha sonra festivalin açılışında sahne alan Genco Erkal'a teşekkür plaketi ve çiçek verdi.


""

13 günde 10 oyun

Ataşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Tiyatro Festivali'nin üçüncü yılında 10 oyun 13 ayrı günde seyirci ile buluşuyor.

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde Adım Tiyatro'nun “Kanlı Nigar” oyununun sahneleneceği festival, 13 Nisan'da sona erecek. Oyun davetiyeleri, Ataşehir Belediye Başkanlığı Ana Binası'nda Halkla İlişkiler Birimi'nden ücretsiz olarak temin edilebilinir.

 

 

 

Program

21 Mart           Saat: 21.00  Dostlar Tiyatrosu             “Nereye Gidiyoruz “Azizlikler”

26-29 Mart      Saat: 20.30      Canlar Tiyatrosu         “12 Eylül”

27 Mart           Saat: 20.30      Adım Tiyatro   “Kanlı Nigar”

30 Mart           Saat: 20.30      İstanbul Meydan Sahnesi        “Her Yöne Doksan Dakika”

02 Nisan          Saat: 20.30      Enis Fosforoğlu Tiyatrosu  “Şıpsevdi”

03-04 Nisan    Saat: 21.00      Levent Kırca Tiyatrosu            “Azınlık”

07 Nisan          Saat: 20.30      Müjdat Gezen Tiyatrosu          “Aptal”

09 Nisan          Saat: 20.30      Maltepe Sanat Tiyatrosu          “Fehim Paşa Konağı”

10 Nisan          Saat: 21.00      Tiyatro Kare                “Leyla'nın Evi”

13 Nisan      Saat: 20.30  Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu        “Bu Para Başka Para”

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3