3. Ataşehir Tiyatro Festivali sona erdi

Ataşehir Belediyesi'nin gelenekselleşen tiyatro festivali bu yılda...

3. Ataşehir Tiyatro Festivali sona erdi

Ataşehir Belediyesi'nin gelenekselleşen tiyatro festivali bu yılda...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
3. Ataşehir Tiyatro Festivali sona erdi

Ataşehir Belediyesi'nin gelenekselleşen tiyatro festivali bu yılda birbirinden güzel oyunları Ataşehirliler ile buluşturdu.

 

Ataşehir Belediyesi tarafından her yıl Mart ve Nisan aylarında düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü yapılan tiyatro festivalinde, 20 Mart – 16 Nisan tarihleri arasında 11 tiyatro grubu tarafından 14 oyun sahnelendi ve yaklaşık 10 bin seyirci ücretsiz olarak tiyatroyla buluştu.

 

Ataşehirlileri tiyatroyla buluşturan ve 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü de içine alan 3. Ataşehir Tiyatro Festivali'nde bu yıl; Dostlar Tiyatrosu “Nereye Gidiyoruz - Azizlikler”, Canlar Tiyatrosu “12 Eylül”, Adım Tiyatro “Kanlı Nigar”, İstanbul Meydan Sahnesi “Her Yöne Doksan Dakika”, Enis Fosforoğlu Tiyatrosu “Şıpsevdi”, Levent Kırca Tiyatrosu “Azınlık”, Müjdat Gezen Tiyatrosu “Aptal”, Maltepe Sanat Tiyatrosu “Fehim Paşa Konağı”, Tiyatro Kare “Leyla'nın Evi”, Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu “Bu para başka para” ve Tiyatro Formül “Yalancının Resmi” isimli oyunları sergiledi.


""

 

Her yaştan insanı tiyatro ile buluşturan etkinlikte oyunları Ataşehirlilerle birlikte izleyen Belediye Başkanı Battal İlgezdi, tiyatro gruplarına teşekkür plaketi ve çiçek sundu. Başkan Battal İlgezdi, festivalin son gününde “Ataşehir Belediyesi 4.Tiyatro Festivali'nde buluşmak üzere” diye seslendi. Ataşehir'de kültür-sanat-eğitim ve sağlık alanında büyük hamleler yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Battal İlgezdi,

 

“Çağdaş bir kent olmanın en önemli koşulu bir ve beraber olmaktır. Sevinçte ve tasada beraber olmayı öğrenmenin en güzel örneğini de kültür ve sanat etkinliklerindeki beraberliğimizle gösteriyoruz. Kısa süre sonra açacağımız belediyemize ait kültür merkezlerimizde bu beraberliğimizi taçlandıracağız” dedi.

                                                                                                                  

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3