2014'ün “En Güzel Lale Fotoğrafı”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nin 9. İstanbul Lale Festivali kapsamında...

2014'ün “En Güzel Lale Fotoğrafı”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nin 9. İstanbul Lale Festivali kapsamında...

13 Mayıs 2014 Salı 12:31
2014'ün “En Güzel Lale Fotoğrafı”

2014’ün “En Güzel Lale Fotoğrafı” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nin 9. İstanbul Lale Festivali kapsamında düzenlediği “En Güzel Lale” fotoğraf yarışmasında dereceye girenler ödüllerini Emirgan Korusu`nda düzenlenen törenle aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İFSAK’ın birlikte düzenlediği yarışmanın ödül töreni Emirgan Korusu Beyaz Köşk’ün bahçesinde yapıldı. Düzenlenen törende ödül alan yarışmacılara ödüllerini Ağaç A.Ş Genel Müdürü Eyüp Karahan verdi.

Ödül alan fotoğrafçıların ve yakınlarının da hazır bulunduğu törende konuşan Ağaç A.Ş Genel Müdürü Eyüp Karahan, “Sayın Başkanımız Kadir Topbaş’a Laleyi vatanına döndürdüğü için ve böyle bir yarışmanın düzenlenmesine öncülük ettiği için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ödüllerin sahnede takdim edilmesinin ardından katılımcılar Emirgan Korusu Beyaz Köşk’ün bahçesinde açılan Lale Fotoğrafları Sergisi’ni gezdi.

Son Güncelleme: 13.05.2014 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3