Son günlerde insanlarla birlikte hayvanlara da taciz ve öldürme salgını başladı…Kedi -köpek düşmanı sapıklar. Siz o hayvanların tek ayağı olamazsınız. Kimisi hayvanın elini ayağını keser, derisini yüzer, kimisi tecavüz eder, kimisi zehirler… Bu ‘Kimi’lerin topuna aynı cezayı uygulayacaksın… Yani el ayak kesenin sen de elini veya ayağını kesecek, tecavüz edenin organını kesecek, zehirleyeni sen de zehirleyeceksin. Çünkü bu insan denilen ismi koyulan vahşilerin toplumda yeri yok… İnsan haklarıyla filan da ilgili değil. Çünkü bu kişiler insan değil ki hakkı olsun… Böyle yasa çıkarıp uygulayabiliyorsan bak bakalım bu vahşi insanlar hayvana, çocuğa, karısına, kızına, 2-3 aylık bebeğe bu vahşeti yaşatabiliyorlar mı… Zanlı yakalanıyor. Göstermelik olarak karakola götürülüyor. İfadesi alınıyor. Üç kuruş para cezası kesilip sayın savcının talimatıyla salıveriliyor… İşte bizdeki adalet anlayışı… 4 yaşındaki çocuğunu boğarak öldürüp gidiyor arkadaşlarıyla içki içip selfie çekiyor… 3 aylık bebeğe tecavüz ediyor bu muhterem! de tutuklanıp serbest kalıyor…

Küçükken kedilerin kuyruklarına teneke bağlamakla, köpeklere tekme atmakla, kuşları sapanla vurmakla başlıyor. Sonra bu insanlar büyüyor gelip sokak hayvanlarını zehirliyor, gidip kedilerin köpeklerin ağzına kanca takıyor. Gidip kuşları silahlarla avlıyor hem de buna hobi diyorlar , hobi. benim aklım almıyor, bu hobi değil düpedüz cinayet.

Sokak hayvanlarını zehirlemek ise insanlık mıdır ?. Sen kalkıp hayvanın yemeğine zehir katıyorsun. Ne kadar aşağılık bir şey. Hayvan aç zaten, sokakta yemek bulamıyor ve sen en büyük zaafını kullanıyorsun onun. Buna siz kalkıp insanlık derseniz, ben de sizin insanlığınıza tükürürüm. Sokaktaki hayvanlara bakıp onlara "iğrenç" deyip de gidip pet shoplardan hayvan alıp bir de bana "bak, ben hayvanları çok seviyorum" derseniz bu da resmen sahtekarlıktır.. Sokaktaki hayvanı zehirleyeceğine kısırlaştırsan fena mı olur? O kadar mamaydı, zehirdi diye uğraşırken? Ki çoğu yer bunu ücretsiz veya çok az bir ücret karşılığı yapıyorken hem de. Ne diye kalkıp cinayet işleyesin ki?

Hayvanlara işkencede bulunmak. Onları yaralamak, kesmek, parçalamak. Hem de bunu nedensiz yapmak. Bu insanları bulup onlara yaptıklarının aynısını yapmak gerekir. Yani hayvanın ayağını mı kesmiş sen de onun ayağını keseceksin. Sırf "ben psikopatım" havası vermek adına kedi parçalamak hem de kalkıp bunun fotoğraflarını sosyal paylaşım sitelerine koymak nasıl bir zihniyettir? Tamam manyaksın, hem de psikopatın önde gidenisin ama kalkıp bir canlıyı katletmek apayrı bir şey. Kedilere kanca takmalar da hakeza öyle. Yahu sırf senden güçsüz diye, aklıyla değil de içgüdüleriyle hareket ediyor diye, kısacası senin gibi olmayan ufacık bir varlığa şiddet uygulaman veya onu öldürmen senin eline ne geçirdi, bunu bir düşün...

Bunları yaparak insanların ellerine ne geçirdiğini bilmiyorum. Mutlu mu oluyorlar, egolarını mı tatmin ediyorlar, hava mı atıyorlar, ne halt yiyorlarsa artık, ben bilmiyorum. Ama ortak nokta şu ki bunu hiç suçu olmayan hayvanlar üstünden yapıyorlar. Ben bunu anlamıyorum işte, asla da anlayacağımı düşünmüyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner72