CHP’li kadınlardan ‘hayır’ için çağrı!

CHP Kadın Kolları Başkanı Asuman Çakmakçı, Ümraniye’de kadınlarla buluşarak referandum için ‘hayır’ çalışması yaptı.

26/08/2010 -
CHP’li kadınlardan  ‘hayır’ için çağrı!

12 Eylül’de yapılacak referandum öncesi önemli bir çalışmaya imza atan Ümraniye kadın kolları, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asuman Çakmakçı’yı ilçe halkıyla buluşturdu. Beraberinde İstanbul İl Kadın Kolu Başkanı Tuğba Ötebay ile ilçeye gelen Çakmakçı’ya yoğun ilgi vardı. Topağacı Mahallesi’nde kadınlarla bir araya gelen Asuman Çakmakçı, 12 Eylül’deki referendumda neden ‘hayır’ diyeceklerini anlattı.

 Çok sayıda mahalle sakininin ilgisiyle hayli neşeli görünen Kadın Kolları Başkanı Çakmakçı, “CHP Kadın Kolları olarak 12 Eylül’de yapılacak referandumda, işsizliği bitirmek yerine işsizler ordusu yarattıkları için, yolsuzlukların hesabını sormak yerine yolsuzlukların önünü açtıkları için, milletvekili dokunulmazlıklarını kaldırmadıkları için ve teröre çözüm bulmadıkları için ‘hayır’ diyoruz” dedi.

 Ülkemizde kadınların yok sayıldığını ifade eden Asuman Çakmakçı, “Sizleri yok sayan zihniyete sizler de ‘hayır’ diyeceksiniz. Bu anayasa milletin değil Ak Parti’nin anayasasıdır” dedi. İl Kadın Kolları Başkanı Tuğba Ötebay da tüm kadınlardan destek isteyerek referandum öncesi daha çok çalışmaları gerektiğine vurgu yaptı.

 




Bu haber toplam 1402 defa okunmuştur
Facebook'ta Paylaş
YORUMLAR
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.





Türkiye'nin Haber Sitesi
Site içeriğinin telif hakkı bildirilmeksizin kullanılması yasaktır.
 
Yıldız Medya Grubu