YILIN SON GÜNÜNDE FACİADAN DÖNDÜK!

İGDAŞ binasının yıkımı sırasında uzun erişimli yıkım makinesi yan binaya devrildi.

YILIN SON GÜNÜNDE FACİADAN DÖNDÜK!

İGDAŞ binasının yıkımı sırasında uzun erişimli yıkım makinesi yan binaya devrildi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
YILIN SON GÜNÜNDE FACİADAN DÖNDÜK!

YILIN SON GÜNÜNDE FACİADAN DÖNDÜK!

Ümraniye'de meydan yapımı çalışmaları kapsamında belediye tarafından yapılan İGDAŞ binasının yıkımı sırasında uzun erişimli yıkım makinesi yan binaya devrildi. Makinenin caddeye düşmemesi ve kazanın sabaha karşı insan trafiğinin olmadığı ana denk gelmesi olası bir faciayı önledi.

""

Sabahın erken saatlerinden itibaren yaşanan trafik sorunu ise tam bir kaos yaşattı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada, vinçin üzerine düştüğü 7 katlı iş merkezinin üst katında maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri Alemdağ Caddesi'ni araç ve yaya trafiğine kapattı. Vinç operatörü: “Yıkım yapıyorduk, zemin kayınca bir anda yan yattık” dedi. Makinenin kaldırılması için olay yerine çağırılan vinçlerin gelmesi uzun süre beklenildi.

""

Ümraniye keşmekeş oldu!

Olayın gerçekleştiği Ümraniye'nin en işlek caddesi araç ve yaya trafiğine kapatılınca, toplu taşıma araçları ve diğer araçlar yolda kaldı. Sabah erken saatlerinde işine giden vatandaşlar, her gün kullandıkları yolun kapandığını görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Polis ve zabıta tarafından geri dönmeleri istenen toplu taşıma araçlarının sürücüleri, nereye kadar geri gideyim diyerek duruma tepki gösterdi.

Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3