Yazık bu devletin paralarına

okatköy'de yaptırılan Sağlık Bakanlığı Beykoz 1.No'lu Aile Sağlık...

Yazık bu devletin paralarına

okatköy'de yaptırılan Sağlık Bakanlığı Beykoz 1.No'lu Aile Sağlık...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Yazık bu devletin paralarına

Tokatköy'de yaptırılan Sağlık Bakanlığı Beykoz 1.No'lu Aile Sağlık Merkezi'ni yapan müteahhitin eksik malzeme kullandığını iddia eden mahalle sakinleri; ‘binanın her tarafı dökülüyor. Dış mantolama iyi yapılmadı' diyerek yetkililerden şikayetçiler.

 

Beykoz Tokatköy 1. No'lu Aile Sağlık Merkezi'nin içler acısı durumu vatandaşı isyan noktasına getirdi. Daha yeni yapılmasına rağmen her tarafı dökülen bina, vatandaşların anlatımına göre çok hatalı yapıldı. Sağlık ocağını yapan müteahhit firmanın, binanın dış cephe mantolamasını iyi yapmadığını, kötü malzeme kullandığını söyleyen vatandaşlar;  “Müteahhit firma, hem devleti zarara soktu, hem de bizim paralarımızı çarçur etti. Yazık bu milletin parasına. Neden bir yetkili gelip de, yeni yapılmış bir binanın bu kadar kısa sürede nasıl sıvaları dökülür? diye sormuyor. Yoksa, binayı yapan müteahhit korunuyor mu? diyor. Mahalle sakinleri Beykoz'da yayın yapan yerel gazetelerin ilgisizliğinden de yakınarak; “Beykoz'da birkaç tane yerel gazete var. Bu gazeteleri yönetenler hiç mi kafasını kaldırıp, ‘ilçemizde neler oluyor' diye bakmaz mı çevrelerine? İş lafa geldiğinde Beykozlu oluyorlar ama iş icraata geldi mi ‘tık' yok. Kısacası ‘görmedim, duymadım'ı oynuyorlar” diyor.  Beykoz'da yayın yapan gazetelere  ver yansın eden vatandaşlar; “İyi ki bölgemizde yayın yapan Flashaber gibi tarafsız ve gerçekleri yazan bir gazete var. Yaptığı her haber ses getiriyor. İnşallah sizin bu haberinizden sonra da bir yetkili çıkar da bu ayıbı kapatır” şeklinde konuştu.

Haber-Foto:Durmuş Acar


""

""

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72