Yazıcı, Tuzla vizyonunu Van'a da taşıdı

Yazıcı, Tuzla vizyonunu Van'a da taşıdı

10 Mart 2017 Cuma 11:07
Yazıcı, Tuzla vizyonunu Van'a da taşıdı
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 4 başkan yardımcısı, 10 birim müdürü, 9 teknik ve idari personel ile birlikte Van’ın Özalp ve Saray ilçe belediyelerini ziyaret etti.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla ile Van arasındaki kardeşlik bağıyla kurulu ilişkileri ortak projelerle geliştiriyor. 2 ilçe belediyesini ziyaret etmek için Van’a giden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar ile Saray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Bayır tarafından havalimanında karşılandı. Başkan Yazıcı ve beraberindeki heyet, Özalp ve Saray ilçelerinde incelemelerde bulunarak Belediye Başkanları ve ekipleriyle ortak proje toplantısı yaptı.

Tuzla Belediyesi’nin vizyon ve tecrübesinden Vanlılar da faydalanacak
Bu 2 ilçe belediyesine imkanları ölçüsünde destek vereceklerini belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Burada ilçe belediye başkanlarımız ve ekipleriyle ortak proje çalışmalarında neler yapabiliriz konusunda verimli bir toplantı yaptık. Her işimizi planladık. Tuzla Belediyesi’nin yerel yönetimlerdeki vizyon ve tecrübesini, Van’ın Özalp ve Saray ilçelerinde de halkımıza hizmet olarak değerlendireceğiz. Bize iletilen projelerle ilgili hazırlıklarımızı en kısa sürede tamamlayarak Vanlı kardeşlerimizin hizmetine kazandıracağız. Biz, binlerce yıllık kardeşliğimizi dayanışma halinde olarak birlik ve beraberlikle sürdüreceğiz” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Van’daki temaslarında AK Parti Saray İlçe Başkanı Mehmet Şerif Çevik ve AK Parti Özalp İlçe Başkanı Orhan Yıldırımçakar’ı ziyaret etti, 2 ilçenin parti yöneticileriyle ülke ve bölge gündemini yakından ilgilendiren konularda görüşmelerde bulundu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve beraberindeki heyet, görüşmelerin ardından Van’dan ayrıldı.

 
Son Güncelleme: 10.03.2017 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72