Yavaş: Seçimi kazandığımıza inanıyoruz

Mansur Yavaş:

Yavaş: Seçimi kazandığımıza inanıyoruz

Mansur Yavaş:

01 Nisan 2014 Salı 16:09
Yavaş: Seçimi kazandığımıza inanıyoruz

Mansur Yavaş: "İtirazımızı yaptık. Oyumuzu çaldırmayacağız."

CHP Ankara Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş açıklama yapıyor...

Ankara'da Yurttaşlar YSK önünde protesto gösterisi yaparken Mansur Yavaş vatandaşları sakin olma konusunda uyarmıştı. Yavaş seçim sonrası gelişmeler için açıklamada bulunuyor.

Yavaş'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

AKP'nin önde olduğu algısı toplumda yaratılarak nasıl olsa seçim böyle düşüncesiyle sandık başını terk etmeleri amaçlanmıştır. Basın toplantısı yaparak CHP'nin kuvvetli olduğu yerlerden sonuç gelmediğini, bunların gelmesiyle seçimi kazanacağımızı belirtip, sandık başındaki arkadaşlarımıza mesaj çekti. Daha sonra seçim sonuçları gelmeye başladı, hiç ilgisiz seçim sonuçları gelmeye başladı. CİHAN'ın nasıl hacklendiğinin ortaya çıkarılması lazım bir de AA'nın özellikle başındaki şahsın seçimler açıklandığı anda nerede olduğunun da açıklanması lazım. Ajanstan mı başka yerden mi yönetti. Şimdilik bu kadarını söylemekle yetiniyorum.

Bu tür gelişmeler nedeniyle Ankaralılar seçimlere şaibe karıştığını düşünüyorlar. Elbette ki oyların sonuna kadar takipçisi olacağız. İlçe Seçim Kurulları'na itirazlarımızı yaptık,pek çok tutarsızlık bulduk ve ilettik.Ankaralılar müsterih olsun. Bir oyu bile boşa çıkarmayız.

Biz seçimi kazandığımıza inanıyoruz, oyumuzu çaldırmayacağız.

Kesin sonucu bu akşam ve yarın alacağımızı umuyorum. Oyların bir kısmı HEPAR, HDP'ye aktarılmış. Net bir şey söylenemiyor. Çankaya'da bile sıfıra yakın oyların çıktığına bakılırsa, bir takım kişilerin şaibe karıştırmak için çaba gösterdiğini tespit etmiş bulunuyoruz.

Son Güncelleme: 01.04.2014 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3