Yaşlı adam dereye düştü

Kadıköy Kurbağlıdere'de içinde 4 kişinin bulunduğu tekneden başka bir tekneye...

Yaşlı adam dereye düştü

Kadıköy Kurbağlıdere'de içinde 4 kişinin bulunduğu tekneden başka bir tekneye...

05 Mayıs 2014 Pazartesi 10:45
Yaşlı adam dereye düştü

Kadıköy Kurbağlıdere'de içinde 4 kişinin bulunduğu tekneden başka bir tekneye geçmek isteyen bir kişi ayağının kayması sonucu dereye düştü. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin arama çalışmaları sonuçsuz kalırken vatandaşların bir şey olmamış gibi kafede oyun oynamaları dikkat çekti.

Olay, Kurbağalıdere'de 22. 00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 4 kişinin bulunduğu tekneden başka bir tekneye geçmek isteyen Mehmet Ulvi Avşar(74) isimli şahıs tekneden tekneye atlarken ayağı kayarak dereye düştü. Mehmet Ulvi Avşar'ı suya düştüğünü gören arkadaşları polis ekiplerine, sağlık ekipleriyle itfaiye ekiplerine haber verdi. Polis olay yerine şerit çekerken itfaiye ekipleri dereye düşen Avşar'ı suda aradı.. Uzun süre arama yapan itfaiye ekipleri şahsı derede bulamadı. Havanında karanlık olması nedeniyle derede kaybolan şahsı arama çalışmaları sabah saatlerinde devam edileceği öğrenildi. Polisler, dereye düşen şahsın kardeşini ifadesine başvurmak üzere polis merkezine götürdü.

Kardeşi olduğunu söyleyen Tufan Avşar: "Ayağı kaydı, düştü" dedi.

 

Son Güncelleme: 05.05.2014 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3