Yasak aşkın katil zanlısı yakalandı

Ümraniye'de geçtiğimiz hafta içinde boğazı kesilerek öldürülen Fatma...

Yasak aşkın katil zanlısı yakalandı

Ümraniye'de geçtiğimiz hafta içinde boğazı kesilerek öldürülen Fatma...

14 Eylül 2014 Pazar 13:51
Yasak aşkın katil zanlısı yakalandı

Ümraniye’deki yasak aşkın katil

zanlısı Çeşme’de yakalandı
 

 Ümraniye’de geçtiğimiz hafta içinde boğazı kesilerek öldürülen Fatma Şerban’ın katil zanlısı 24 saat geçmeden İzmir’in Çeşme ilçesinde yakalandı.
Maktül Fatma Şerban’ın (34) oturduğu sitenin kameralarında yapılan inceleme sonucu kimliği belirlenen Köksal Ş. (32), Çeşme merkezinde sahilde yürüyüş yaptığı sırada İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ile Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı. Poliste yapılan ön sorgulamada suçunu itiraf ettiği öğrenilen Köksal Ş.'nin, evli olduğu ve Fatma Şerban ile 6-7 aydır birliktelik yaşadığı, aralarında gelişen bir tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine cinayeti işlediği ve pişman olduğu bilgisine ulaşıldı. Ayrıca Köksal Ş.'nin ‘aynı olay bir daha gerçekleşse yapmam’ ifadelerini kullandığı belirtildi.
Kaçmak ve tatil yapmak için geldiği Çeşme’de saat 18.00 sıralarında gelen bir ihbar üzerine gözaltına alınan zanlı, sorgusunun ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekiplerine teslim edildi.

Kamera kayıtları incelendi
 

Ümraniye Çamlık Mahallesi’nde bulunan 16 katlı bir apartmanın 14'üncü katında site kapıcısının dairenin kapısının açık olduğunu fark etmesiyle olay ortaya çıktı. Olayda, 34 yaşındaki Fatma Şerban boğazı kesilmiş olarak yerde yatar halde bulundu. Kapıcının polis ve 112 ambulansını araması üzerine olay yerine gelen ekipler, Fatma Şerban’ın olay yerinde öldüğünü bildirdi. Soruşturma başlatan ekipler inceledikleri kamera kayıtlarından bir kişinin sürekli yüzünü kapattığını tespit etmiş ve bu kişinin katil zanlısı olabileceği ihtimali üzerine bu şahsın yakalanması için çalışma başlatmıştı. Katil zanlısı daha sonra geldiği Çeşme’de kıskıvrak yakalandı.
 

Son Güncelleme: 14.09.2014 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3