Villa soyguncuları yakalandı

Beykoz'da bir işadamının evine girerek 140 bin TL, 25 bin dolar ve 60 bin...

Villa soyguncuları yakalandı

Beykoz'da bir işadamının evine girerek 140 bin TL, 25 bin dolar ve 60 bin...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Villa soyguncuları yakalandı

Beykoz'da bir işadamının evine girerek 140 bin TL, 25 bin dolar ve 60 bin liralık ziynet eşyası bulunan kasa ve 2 adet lüks araba çalan 3 kişilik şebekenin elebaşısı olduğu iddia edilen Savaş B., çaldığı otomobillerle yakalandı. Yıldız Parkı'nda bir restoranın işletmecisi olan Tayfun Mataracı'nın evine giren zanlılardan Serdar Barlas Ç. (23) ve Salih Z. (22), polisin yaptığı 2 ayrı operasyonla 2 Eylül'de yakalanmıştı.

Tayfun Mataracı'ya ait 2 lüks otomobilden birini alıp kaçan zanlı Savaş B. ise akşam saatlerinde Tuzla'da yakalandı. Savaş B.'nin üzerinde ve çaldığı otomobilde yapılan aramalarda, kasadan çalındığı tespit edilen 105 bin Türk Lirası, 17 bin dolar, 50 bin lira değerinde ziynet eşyası ve 2 adet laptop bulundu.

Aramada ayrıca şüpheliye ait olduğu bildirilen bir adet ruhsatsız silah da ele geçirildi. Otomobil ve mesken hırsızlığından poliste birçok kaydının olduğu öğrenilen Savaş B.'nin 7 ay önce hapisten çıktığı öğrenildi. Beykoz Adliyesi'ne sevk edilen Savaş B.'nin, emniyetteki ifadesinde suçunu kabul ettiği belirtildi.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72