Validebağ Korusu'ndaki beton kalıplarını...

Üsküdar'da bulunan Validebağ Korusu'nun içerisine yapılması planlanan...

Validebağ Korusu'ndaki beton kalıplarını...

Üsküdar'da bulunan Validebağ Korusu'nun içerisine yapılması planlanan...

23 Eylül 2014 Salı 13:39
Validebağ Korusu'ndaki beton kalıplarını...

Validebağ Korusu’ndaki beton

kalıplarını gençler söktü

Üsküdar'da bulunan Validebağ Korusu'nun içerisine yapılması planlanan "İzci Çadırı"nın zeminine beton dökmek için hazırlanan kalıplar,  akşam saatlerinde toplanan grup tarafından söküldü.

Twitter'dan organize oldular

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden örgütlenen "Validebağ Gönüllüleri" ve vatandaşlar, saat 22.30 sıralarında koruda toplanma kararı aldı. Kısa süre içerisinde yaklaşık 200 kişi, Validebağ Korusu'na geldi. Grup üyeleri daha sonra da, ellerine geçirdikleri balyoz ve levyelerle çadırın kurulacağı alandaki beton kalıplarını yerlerinden söktü.

Polis, olay bittikten sonra geldi

Validebağ Korusu'nda betonlaşmanın önüne geçmek istediklerini dile getiren kalabalık, söktükleri inşaat malzemelerini çadırın kurulacağı alana üst üste yığıp korudan ayrıldı. Polis, olay sonrası çadır inşaatının bulunduğu yere gelerek incelemelerde bulundu.

""

 

Son Güncelleme: 23.09.2014 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3