Uyuşturucu tacirlerine suçüstü

Kağıthane'de bulunan bir caminin çevresinde uyuşturucu madde satan şüpheliler...

Uyuşturucu tacirlerine suçüstü

Kağıthane'de bulunan bir caminin çevresinde uyuşturucu madde satan şüpheliler...

24 Eylül 2014 Çarşamba 14:13
Uyuşturucu tacirlerine suçüstü

Kağıthane’de bulunan bir caminin çevresinde uyuşturucu madde satan şüpheliler polisin yakın takibi sonucu yakayı ele verdi.

4 uyuşturucu alıcısıyla birlikte suçüstü yakalanan biri kadın 2 kişi, adliyeye sevk edildi.

Olay, dün Kağıthane Gültepe Mahallesi’ndeki bir caminin çevresindeki meydanda meydana geldi. Caminin çevresinde uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarını alan polis hemen harekete geçti. Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu satıcısına yönelik operasyon düzenledi. Caminin çevresinde takibe başlayan polis, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen Adil U.(27) ile Damla Ç.’yi (20) takibe aldı. Uyuşturucu madde satışı yaptığı sırada harekete geçen polis Adil U. ve Damla Ç.’yi, uyuşturucu alıcısı 4 kişi ile birlikte suçüstü yakaladı.

Uyuşturucu madde alırken yakalanan 4 şüpheli ifadeleri alınmak üzere adliyeye sevk edildi. Uyuşturucu madde ticareti ve kullanmak suçundan kaydı bulunan Adil U. ve Damla Ç. emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilirken polis, uyuşturucu satışından elde edilen 510 TL paraya el koydu.  

Son Güncelleme: 24.09.2014 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72