Uyuşturucu hap operasyonu

Ümraniye'de düzenlenen operasyonda bir otomobilin bagajında, 500 bin adet..

Uyuşturucu hap operasyonu

Ümraniye'de düzenlenen operasyonda bir otomobilin bagajında, 500 bin adet..

26 Temmuz 2013 Cuma 17:38
Uyuşturucu hap operasyonu

Ümraniye’de düzenlenen operasyonda bir otomobilin bagajında, 500 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyon anı polis kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ümraniye Dudullu’da uygulama yaptıkları sırada bir şahıstan şüphelenerek fiziki takip başlattı. Yapılan takibin ardından zanlının uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve Dudullu’da uyuşturucu teslimi için beklediği tespit edildi.
Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Mesut G.’yi (24) araçtan indiren polis, şahsı gözaltına aldı. Yapılan operasyon anları, polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, zanlının araçtan indirilerek yere yatırılması, kelepçelenerek gözaltına alınması ve ele geçirilen uyuşturucular görülüyor. Araç bagajında yapılan aramalarda 2 çantada 51 paket şeklinde şeffaf naylon poşet içerisinde 500 bin adet uyuşturucu haptan oluşan 92 kilo 350 gram uyuşturucu madde ele geçirildiği kaydedildi.

 

""
Zanlının uluslararası uyuşturucu madde ticareti yaptığı, emniyetteki ifadesinde mobilya işinde çalıştığını, tanımadığı bir kişinin de kendisinden bir ricada bulunup 2 çanta emaneti bir adrese teslim etmesini istediğini söylediği öğrenildi. Ele geçirilen 500 bin uyuşturucu hapın Hollanda’dan geldiği ve bayram sonrası eğlence merkezleri ile sokak satıcılarına dağıtılacağı kaydedildi.
Gözaltına alınan zanlının, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandığı belirtildi.


Son Güncelleme: 26.07.2013 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72