Üsküdar'da silahlı PTT soygunu

Üsküdar Selimiye PTT Şubesi silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Şubeye gelen...

Üsküdar'da silahlı PTT soygunu

Üsküdar Selimiye PTT Şubesi silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Şubeye gelen...

30 Mayıs 2014 Cuma 14:41
Üsküdar'da silahlı PTT soygunu

Üsküdar Selimiye PTT Şubesi silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Şubeye gelen zanlı, gişedeki memuru silahla tehdit ederek 10 bin lirayı alıp kaçtı.

Olay, saat 16.30 sıralarında gerçekleşti. Selimiye Neyzenbaşı Halil Can Sokak'taki  PTT şubesine akşam saatlerinde gelen bir kişi, görevli personeli silah tehdidiyle etkisiz hale getirdikten sonra, kasadaki 10 bin lirayı alarak, yaya olarak kaçtı. 

Olayın polise bildirilmesinden sonra PTT Şubesi’ne çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, zanlının eşkalini alarak çalışma başlattı.
Çevredeki vatandaşlar, “Biz de burada oturuyoruz. İlk defa böyle bir şey oldu. Olaya karışan bir kişiymiş” dedi. Başka bir vatandaş ise, bir gün önce birkaç kişinin PTT çevresinde dolaştıklarını söyledi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
 

Son Güncelleme: 30.05.2014 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3