Üsküdar'da korkunç cinayet

Özcan evinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bıçaklanarak öldürüldü.

Üsküdar'da korkunç cinayet

Özcan evinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bıçaklanarak öldürüldü.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Üsküdar'da korkunç cinayet

Üsküdar'da iki kızıyla birlikte yaşayan Şükrü Özcan (69) evinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Korkunç olay, Valide-i Atik Mahallesi Kartalbaba Caddesi 16 numarada bulunan Ekşioğlu Apartmanı'nda saat 16.30 sıralarında yaşandı. Babasının, memleketleri Karasu'ya gideceğini öğrenen Faruk Özcan, eve geldiği sırada kapının açık olduğunu fark etti. İçeri giren Özcan, babası Şükrü Özcan'ın (69) dairenin salonunda kanlar içinde yattığını gördü. Hemen 112 Acil Servis'i arayarak sağlık ekibi isteyen Özcan, daha sonra da polise haber verdi.

İhbar üzerine kısa süre içinde caddeye iki ambulans geldi. Ambulanslardaki sağlık ekipleri, yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri gönderildi. Cadde üzerinde çok sayıda kişinin bilgisine başvurulurken, güvenlik kamerası görüntüleri de arandı.

Üsküdar Cumhuriyet Savcısı ile Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin incelemelerini tamamlamasının ardından Özcan'ın cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cinayeti hırsızlık amacıyla eve giren kişilerin işlemiş olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Ancak, kapıda zorlama izinin olmadığı, evin dağıtılmadığı anlaşılınca, deneyimli dedektifler soruşturmayı derinleştirdi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72