Üsküdar'da Bazı yollar trafiğe kapanıyor!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metro Hattı çalışmaları için hazırlanan...

Üsküdar'da Bazı yollar trafiğe kapanıyor!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metro Hattı çalışmaları için hazırlanan...

14 Temmuz 2013 Pazar 13:01
Üsküdar'da Bazı yollar trafiğe kapanıyor!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metro Hattı çalışmaları için hazırlanan "Geçici Trafik Sirkülasyon Projesi" kapsamında, bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Anadolu Yakası'nın ikinci metro hattı olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metro Hattı'nda istasyon çalışmaları sırasında, çalışmaların aksamaması ve trafik akışının etkilenmemesi için "Geçici Trafik Sirkülasyon Projesi" hazırlandı. 

Projenin 1. etabı kapsamında; Bağlarbaşı Tophanelioğlu Caddesi'nin Nuh Kuyusu Caddesi ile Aksoy Sokak (Capitol Yanı) arasında kalan bölümü 18 ay taşıt trafiğine kapatılacak. 2. etap kapsamında ise Nuh Kuyusu Caddesi'nin Bağlarbaşı Tophanelioğlu Caddesi ile
Kısıklı Caddesi arasında kalan bölümü tamamen, Tophanelioğlu Caddesi'nin bir bölümü ise 12 ay kısmen araç trafiğine kapanacak. 

 

""
Alternatif güzergahlar

 
Geçici Trafik Sirkülasyon Projesi 1. Etap önlemlerine yönelik alternatif güzergahlar şöyle:  

Nuh Kuyusu Caddesi'nin Bağlarbaşı Tophanelioğlu Caddesi ile
Kısıklı Caddesi arasında kalan bölümü çift yönlü trafiğe açılacak. 

Nuh Kuyusu Caddesi'nden gelip D-100 (E-5) Karayolu istikametinde devam etmek isteyen araçlar,
Kısıklı Caddesi ve Şibuya caddelerini kullanarak Tophanelioğlu Caddesi'ne, Cumhuriyet Caddesi'nden gelip D-100 Karayolu istikametinde devam etmek isteyen araçlar, Kısıklı Caddesi ve Şibuya caddelerini kullanarak Tophanelioğlu Caddesi'ne, Gazi Caddesi'nden gelip D-100 Karayolu istikametinde devam etmek isteyen araçlar Kısıklı ve Şibuya caddelerini kullanarak Tophanelioğlu Caddesi'ne ulaşabilecek. 

Geçici Trafik Sirkülasyon Projesi 2. Etap önlemlerine yönelik alternatif güzergahlar ise şu şekilde:  

D-100 Karayolu yönünden gelip Nuh Kuyusu Caddesi'ne devam etmek isteyen araçlar, Şibuya Caddesi, Aksoy, Sırma Perde ve Güllü Bahçe sokaklardan Nuh Kuyusu Caddesi'ne ulaşabilecek. 

Gazi Caddesi'nden gelip Nuh Kuyusu Caddesi'ne devam etmek isteyen araçlar, Nuh Kuyusu Caddesi'ne ulaşmak için
Kısıklı Caddesi, Şibuya Caddesi, Aksoy Sokak, Sırma Perde Sokak ve Güllü Bahçe Sokağı'nı kullanabilecek. Cumhuriyet Caddesi'nden gelip Nuh Kuyusu Caddesi'ne devam etmek isteyen araçlar ise Kısıklı Caddesi, Şibuya Caddesi, Aksoy Sokak, Sırma Perde Sokak ve Güllü Bahçe Sokağı'ndan geçerek Nuh Kuyusu Caddesi'ne bağlantı yapabilecek. 

Son Güncelleme: 14.07.2013 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72