ÜSKÜDAR BEYKOZ SU GiBi AKACAK 

ÜSKÜDAR BEYKOZ SU GiBi AKACAK 

ÜSKÜDAR BEYKOZ SU GiBi AKACAK 

ÜSKÜDAR BEYKOZ SU GiBi AKACAK 

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ÜSKÜDAR BEYKOZ SU GiBi AKACAK 

ÜSKÜDAR BEYKOZ SUGiBiAKACAK

 

Üsküdar-Beykoz ve Boğaziçi Köprüsü bağlantı yolunu kesintisiz hale getirecek Beylerbeyi Kavşağı'nı inceleyen Başkan Topbaş: Mart sonunda açılacak kavşak trafiğin kesintisiz akmasını sağlayacak dedi.

""

 


 

ULAŞIMA6.5 milyar TL

Diğer büyük şehirlerde olduğu gibi İstanbul'da da yaşanan trafik yoğunluğunu önlemek için çok ciddi çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Kadir Topbaş, göreve geldikleri günden bugüne kadar İstanbul Büyükşehir Belediye bütçesinin yarıdan fazlasını ulaşımla ilgili yatırımlara ayırdıklarını ve şehre toplam 16.5 milyar TL'lik ulaşım yatırımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

""

BUPROJE6.6 MİLYONTL

Son 6,5 yılda 231 kavşak, alt geçit ve yol düzenlemesi bitirerek tarihi bir rekora imza attıklarını hatırlatan Başkan Topbaş, Üsküdar-Beykoz ve Beylerbeyi'nden Boğaziçi Köprüsü'ne girişi kesintisiz hale getirecek olan Beylerbeyi Kavşağı'nın önümüzdeki yılın Mart ayının sonunda tamamlanacağını kaydetti. Beylerbeyi Kavşak Projesi'nin maliyeti ise  6.6 milyon TL.

Beylerbeyi istikametinden Üsküdar'a girişleri sağlayan tünellerden birinin Deniz Kuvvetleri Eğitim Birliği içinde kaldığı ve son yapılan incelemede yeniden kullanıma uygun bulmadıklarını anlatan Kadir Topbaş, bu nedenle trafiği kesintisiz hale getirecek ve ışıkları ortadan kaldıracak yeni bir kavşak projesini uygulamaya koyduklarını ifade etti. Bölgede özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafiği çok iyi bildiklerini dile getiren Topbaş, Üsküdar istikametinden, Beylerbeyi yönüne gitmek isteyen herkes bu noktada çakışıyor. Belki vatandaşlarımıza biraz daha sıkıntı vereceğiz. Ama Mart sonunda kavşak tamamlandığında bugünleri bir daha hatırlamayacağız diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3