Ümraniye'de korkutan yangın

Yangında mahsur kalan yaşlı ve çocukları itfaiye kurtardı

Ümraniye'de korkutan yangın

Yangında mahsur kalan yaşlı ve çocukları itfaiye kurtardı

18 Ağustos 2013 Pazar 14:26
Ümraniye'de korkutan yangın

 

Ümraniye’de bir apartmanda çıkan yangında içeride mahsur kalan yaşlı ve çocukları itfaiye ekipleri kurtardı. Bu sırada bazı vatandaşların apartmana girerek evlerinde besledikleri kediyi kurtarmaları da dikkat çekti. 
Olay, Ümraniye İstiklal Mahallesi Mithat Paşa Caddesi üzerinde bulunan 47 nolu binada meydana geldi. Elektrik panolarının yandığı öğrenilen yangında, yaşlılar ve çocuklar binada mahsur kaldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, ekipler binada mahsur kalanları kurtarmak için içeriye girdi. Dumandan etkilenen yaşlı vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak, ambulansa götürüldü. Bu sırada bazı vatandaşlar binaya girerek yakınlarını ve çocuklarını kurtarırken, bazıları ise evlerinde besledikleri kediyi kucaklayarak dışarı çıkardı. Dumandan etkilenen 7 kişi ambulansta hemen tedavi altına alınırken, itfaiye ve polis yangının neden çıktığını araştırıyor.

 

Son Güncelleme: 18.08.2013 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72