Ümraniye'de kaygan yol kazası: 3 yaralı

Ümraniye'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet ile...

Ümraniye'de kaygan yol kazası: 3 yaralı

Ümraniye'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet ile...

19 Eylül 2014 Cuma 17:23
Ümraniye'de kaygan yol kazası: 3 yaralı

Ümraniye'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet ile karşı yönden gelen otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Ümraniye Çakmak Mahallesi Şenol Güneş Bulvarı'ndaki tünelde saat 13.00 sıralarında meydana gelen kazada 2'si ağır 3 kişi yaralandı. İddiaya göre yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybettiği bildirilen sürücü kullandığı 34 JT 3570 plakalı kamyonetle, karşı yönden gelen 34 GT 1407 plakalı otomobile çarptı. Kafa kafaya çarpışan araçlardan otomobilde bulunan 2 kişi emniyet kemeri takmadıkları için camdan fırlayıp yola savruldu.

İtfaiye eri ambulansın altında kalıyordu

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri, polis ve sağlık görevlileri geldi. Kazayı gören diğer sürücüler itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri durumu ağır olan yaralıları aldı.

Kaza yerindeki bir itfaiye eri de yaralıları almak için gelen bir ambulansın altında kalmaktan son anda kurtuldu. İkisi ağır durumda olan 3 yaralı ambulanslarla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.
 

Görgü tanığı olay anını anlattı

Kazayı gören bir vatandaş, "Kazanın şiddetiyle otomobildeki iki kişi arabadan fırladı, emniyet kemerleri bağlı değildi. Arabadaki yaralılardan biri kamyonun altından biz çıkardık" diye konuştu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Son Güncelleme: 19.09.2014 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3