Tuzla'da ahde vefa yemeği!

‘ahde vefa' yemeği düzenleyerek eski ve yeni seçilenler buluşturuldu.

Tuzla'da ahde vefa yemeği!

‘ahde vefa' yemeği düzenleyerek eski ve yeni seçilenler buluşturuldu.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Tuzla'da ahde vefa yemeği!


 Tuzla'da bugüne kadar görev yapmış eski belediye başkanları, yardımcıları, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları adına bir ‘ahde vefa' yemeği düzenleyerek eski ve yeni seçilenler buluşturuldu.

 

Tuzla Belediyesi Semiha Kibar sosyal Tesisleri'nde verilen yemeğe 1963-1968 dönem belediye başkanı Sabri İş en eski belediye mensubu olarak katılırken, Milletvekili İdris Güllüce, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, eski ve yeni belediye meclis üyelerinin yanı sıra Kaymakam Mümin Heybet de katılarak yemeği onurlandırdı.

 

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Şadi Yazıcı; verilen bu yemekle Tuzla Belediyesi'ne ve Tuzla'ya hizmet etmiş olan bu değerli insanları bir arada görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yazıcı “Hangi siyasi partiden seçilirse seçilsin göreve gelen herkes Tuzla'ya hizmet etmek için gelmiştir” dedi.

 

Kaymakam Mümin Heybet de yaptığı konuşmada Tuzla'da birçok ilki gerçekleştiren Şadi Yazıcı'yı Tuzla'ya hizmet etmiş olan eski yeni tüm seçilenleri bir araya getirdiği için tebrik etti.Tuzla nın 48 yıl önceki başkanı Sabri İş ise, başkanlık yaptığı zamanki Tuzla ile şimdiki Tuzla arasında çok büyük farklar olduğunu ifade edip eski anıları tazeledi.

           

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72