TURYOL'un ‘balık istifi Boğaz Turu' tepki gördü

9 günlük bayram tatilini İstanbul'da geçirenler için güzel bir umut olan...

TURYOL'un ‘balık istifi Boğaz Turu' tepki gördü

9 günlük bayram tatilini İstanbul'da geçirenler için güzel bir umut olan...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
TURYOL'un ‘balık istifi Boğaz Turu' tepki gördü

9 günlük bayram tatilini İstanbul'da geçirenler için güzel bir umut olan boğaz turları, TURYOL'un daha fazla para kazanma hırsı uğruna yaptığı balık istifi turlar yüzünden adeta işkenceye dönüştü

 

Bayram tatilini İstanbul'da geçirip de güzel bir boğaz turu hayal eden İstanbullular, TURYOL'un aç gözlülüğü nedeniyle berbat bir gün yaşadı. Daha fazla para kazanma hırsı uğruna balık istifi turlar düzenleyen TURYOL, vatandaştan isyan derecesine varan tepkiler gördü. TURYOL'un gemisiyle boğaz turuna katılan vatandaşlar, bırakın boğazın güzelliklerini izlemeyi, oturacak, hatta ayak dahi basacak yer bulamayınca, inişte görevlilere sitem ederek; “aldığınız para haram olsun” serzenişinde bulundu.


""

 

Çoluk çocuğu ve de misafirleriyle rezil olduklarını ifade eden TURYOL'un boğaz turu mağdurları, “Böyle kepazelik olmaz. Bu gemilerin bir kapasitesi yok mu? Eminönü'nden dolu gelerek Üsküdar'dan yolcu alıp boğaz turuna çıkılmaz. Tıklım tıklım gemide, millet kucak kucağa oturarak boğaz turu yapmak zorunda mı? 10 lira para alınıyor, müzikli ve 1 saat denilen tur 40-45 dakikada tamamlanıyor, ne müzik yayını ne de doğru dürüst bir anlatım var. Aldıkları para zehir, zıkkım olsun” sözleri ile tepkilerini dile getirdi.


""

 

TURYOL'un görevlileri ise boğaz turlarında yaşanan bu memnuniyetsizliği, “Biz, az yolcu bile alıyoruz. Asıl sorun vatandaşın bilinçsizce oturması” diyerek sorunu  vatandaşa yıkmaya çalıştı.   


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72