Türkülerin sesi sustu!

Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Kıvırcık Ali olarak bilinen Ali Özütemiz, Çatalca'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Türkülerin sesi sustu!

Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Kıvırcık Ali olarak bilinen Ali Özütemiz, Çatalca'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Türkülerin sesi sustu!

 Ünlü türkücünün takla atan aracından cansız bedeni çıkarıldı.Sabah 05.30 sıralarında Çatalca Tepecik mevkiinde meydana gelen kazada Ali Özütemiz'in otomobilinin takla attığı ifade edildi. Beşiktaş'taki stüdyosunda albüm çalışması yapan sanatçının sabaha karşı evine giderken kaza geçirdiği bildirildi. Trafik kazasında yaşamını yitiren Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Özütemiz'in Avcılar Yeşilkent mahallesindeki cenaze töreninde izdiham yaşandı. Cenaze törenine katılan binlerce kişi Er Mahmut Dede Cemevi içi ve önündeki caddeyi tamamen doldurdu.

Kıvırcık  Ali kimdir?

11 Ekim 1968'de Tokat'ın Turhal ilçesinin Erenli köyünde dünyaya gelen Ali Özütemiz, Mahzuni Şerif, Abdullah Papur, Ali Kızıltuğ, Ali Ekber Çiçek, Muhlis Akarsu, Rıza Aslandoğan, Arif Sağ, Musa Eroğlu ve Sebahat Akkiraz gibi büyük üstatları dinleyerek büyüdü. Zamanın çoğunu bağlama çalarak geçiren Özütemiz, gazino ve düğün salonlarında çalışmaya başladıktan sonra saçlarının uzun ve kıvırcık olmasından dolayı 'Kıvırcık Ali' olarak anılmaya başlandı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3