Türkiye Tarihinin En Çok Konuşulan Olayı

Türkiye Tarihinin En Çok Konuşulan Olayı

14 Temmuz 2017 Cuma 10:45
Türkiye Tarihinin En Çok Konuşulan Olayı

Türkiye, demokrasi ve cumhuriyet tarihine kara bir gün olarak geçen 15 Temmuz hain darbe girişiminin yaralarını sarmaya devam ederken kara gecede darbecilere dur diyebilmek için göğüslerini siper ederek şehit düşen vatan kahramanları, darbe girişiminin birinci yıl dönümünde anılıyor. 11 Temmuz günü yurdun dört bir yanında başlayan törenler devam ediyor.

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü, çeşitli etkinliklerle anılmaya devam ederken medya kara geceyi her geçen gün gündemine taşıyor. Medya takibinin öncü kuruluşu Ajans Press, 15 Temmuz darbe girişiminin medya yansımalarını inceledi. Ajans Press’in detaylı medya analizinde, 15 Temmuz hakkında 452 bin 148 haber çıkarken, darbe girişimi Türkiye tarihinin medya tarafından en çok konuştuğu olay olarak kayıtlara geçti.

15 Temmuz’un ardından milli birlik ve beraberlik duyguları üst seviyelere çıkarken, Yenikapı’da tüm siyasilerin katılımıyla düzenlenen miting, darbe girişiminden sonra medyanın en çok konuştuğu başlıklar arasında yer aldı. Türkiye’nin en uzun 48 saatinde 248 vatandaşımız şehit olurken, 2196 vatandaşımız ise yaralandı.

Son Güncelleme: 13.07.2017 14:55
Anahtar Kelimeler:
15 TemmuzDarbeTürkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72