Türk Hava Yolları, Avea İle Birlikte Discover...

Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre bu yıl art arda 4. kez olmak...

Türk Hava Yolları, Avea İle Birlikte Discover...

Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre bu yıl art arda 4. kez olmak...

19 Eylül 2014 Cuma 16:38
Türk Hava Yolları, Avea İle Birlikte Discover...

Türk Hava Yolları, Avea İle Birlikte Discover İstanbul Uygulamasına İmza Attı.

 

Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre bu yıl art arda 4. kez olmak üzere Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi seçilen ve dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları, İstanbul’a gelenlere ayrıcalık sunuyor.

 

Türk Hava Yolları’nın Avea ana sponsorluğunda, İstanbul’u tanıtan ve dünya çapında şu ana kadar yapılmış en geniş çaplı mobil uygulama olarak hayata geçirdiği Discover Istanbul, sadece yerli ve yabancı turistlerin değil, İstanbul'da yaşayanların da faydalanabileceği bir uygulama olarak tüm iOS ve Andorid kullanıcıları ile buluştu. Bu uygulamayı kullanan kişiler İstanbul'da gezilecek yerler, alınabilecek hediyeler, yenilecek yemekler, alışveriş yerleri, toplu taşıma araçlarının kullanımına kadar tüm detayların yer aldığı zengin içeriğe bu uygulama ile erişim sağlayabilecekler. İngilizce ve Türkçe dil seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulan Discover İstanbul mobil uygulamasında, en cazip eğlence mekanları önerileri ile birlikte, araç kiralama hizmeti, en güncel kültürel haberler ile İstanbul’un en merkezi yerlerinde bulunan otel önerileri ve kullanıcı yorumları da bir arada sunuluyor.

 

Discover Istanbul'un altyapısı ve içerikleri, yerli ve yabancı turistlerin İstanbul hakkındaki en doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde ulaşmalarını sağlayacak şekilde tasarlandı. Kullanıcılar; offline kullanım imkanı ile deneyimi kesintisiz ve masrafsız olarak yaşayabilecek, düzenli güncellemeler ile her zaman doğru bilgilere ulaşabilecekler.

 

Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül ile Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur ve Kurumsal İletişim Başkanı Zeki Çukur’un bir araya geldiği lansmanda, işbirliği ile geliştirilen uygulama basına ve kullanıcılara tanıtıldı.

 

Ahmet Olmuştur, “Türk Hava Yolları, dünyada en çok ülkeye uçan hava yolu olarak İstanbul merkezine önem vermekte ve İstanbul’un tanıtımlarına destek vererek İstanbul’a gelenlere ayrıcalık sunmaktadır. Ortaklığımız, Istanbul Shopping Fest, Istanbul Airshow gibi sponsorluklar ve Touristanbul gibi İstanbul’u destekleyici çalışmalarla İstanbul için hizmet vermeyi sürdürmektedir. Avea ile birlikte imza attığımız Discover İstanbul uygulaması ile güzel şehrimizin tanıtımına yeni bir boyut getirdiğimizi düşünüyorum”dedi.

 

Türkiye’nin en yenilikçi mobil operatörü olarak her zaman kullanıcıların hayatını kolaylaştıran uygulamalar geliştirdiklerini söyleyen Baran Yurdagül “Discover İstanbul uygulaması ile ziyaretçiler İstanbul’u daha yakından tanıma fırsatı bulacak.

Dünyanın en büyük medeniyetlerine ev sahipliği yapan İstanbul gibi bir şehir için böylesi bir uygulamaya Türk Hava Yolları ile birlikte imza atmaktan dolayı ayrıca mutluyuz. İnanıyoruz ki bu uygulama ile yerli ve yabancı ziyaretçiler A’dan Z’ye tüm sorularının cevaplarını Discover İstanbul ile bulacaklar” dedi.

 

Avea bu uygulamada sponsorluğu kapsamında, yurt dışından gelen ve Avea’da uluslararası dolaşım yapan turistlere, TTNET WiFi noktalarında 600 dakika ücretsiz WiFi kullanımı fırsatı sunuyor. Uygulamada bulunan harita alanında gösterilen en yakın restaurant, gezilecek yerler ve alışveriş merkezlerinin yanı sıra en yakın TTNET WiFi noktalarının da gösterilmesi, kullanıcıların Avea ile roam ederek bu kampanyadan faydalanmalarını kolaylaştırıyor.

 

 

Türk Hava Yolları A.O.
Basın Müşavirliği

 

 

 

Türk Hava Yolları Hakkında:

1933 Yılında 5 uçaktan oluşan mütevazı bir filo ile kurulan Star İttifakı üyesi Türk Hava Yolları, bugün 264  (yolcu ve kargo) uçaklık filosu ile 217 uluslararası, 43 yurtiçi olmak üzere dünyada 260 noktaya uçan, 4 yıldızlı havayolu şirketi. 2014 yılı Skytrax değerlendirmesine göre Türk Hava Yolları, art arda olmak üzere 4. kez “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi”, 6. kez “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçildi. 2010 yılında dünyanın “En İyi Ekonomi İkram Servisi”, 2013 yılında ise  “En İyi Business Class İkram Servisi” ödüllerini elde eden Türk Hava Yolları, bu yıl da Skytrax değerlendirmesinde dünyanın “En İyi Business Class İkram Servisi” ve “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı” ödüllerine lâyık görüldü. Türk Hava Yolları ile ilgili daha geniş bilgiye www.turkishairlines.com web adresinden ulaşılabilir.

 

Star İttifakı Hakkında:

Türk Hava Yolları, 1997 yılında uluslararası ölçekte seyahat edenler için dünya genelinde ulaşım ve kusursuz hizmet sunan ve ilk küresel bazlı havayolu ittifakı olarak kurulan Star İttifakı üyesidir. Air Transport World tarafından “Market Leadership Award” ve Business Traveller Magazine ile Skytrax tarafından “Best Airline Alliance“ ödüllerine lâyık görülen Star İttifakı’na üye havayolu şirketleri; Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI ve United. Air India ve mevcut Avianca üyeliği altında katılım gerçekleştirecek Avianca Brazil’in müstakbel üyeler olarak ilân edildiği Star İttifakı, genel olarak 193 ülkede 1.269 havaalanına 18.000 'den fazla günlük uçuş sağlamaktadır.

 

Son Güncelleme: 19.09.2014 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72