Turgut Mermertaş'ın acı günü

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgut Merrmertaş'ın annesi vefat etti.

Turgut Mermertaş'ın acı günü

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgut Merrmertaş'ın annesi vefat etti.

11 Haziran 2014 Çarşamba 11:45
Turgut Mermertaş'ın acı günü

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgut Merrmertaş’ın annesi vefat etti. Turgut Mermertaş’ı, acı gününde dostları ve yakınları yalnız bırakmadı.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgut Merrmertaş’ın annesi Nermin Mermertaş, 70 yaşında hayata gözlerini yumdu. Kartal Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, belediye çalışanları, siyasi parti temsilcileri, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri, muhtarlar, Kartal esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Nermin Mermertaş’ın cenazesi, Kartal Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Yeni Şıhlı Mezarlığı’nda ebedi istirahatgahına tevdi edildi.

 

Son Güncelleme: 11.06.2014 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72