TÜM SENDiKALARA ÖRNEK ORGANiZASYON

BEM-BİR-SEN İstanbul 7 Nolu Şube Başkanlığı'nın Armutlu'daki toplantısı ...

TÜM SENDiKALARA ÖRNEK ORGANiZASYON

BEM-BİR-SEN İstanbul 7 Nolu Şube Başkanlığı'nın Armutlu'daki toplantısı ...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
TÜM SENDiKALARA ÖRNEK ORGANiZASYON
BEM-BİR-SEN İstanbul 7 Nolu Şube Başkanlığı'nın Armutlu'daki  eğitim ve istişare toplantısı örnek olacak nitelikteydi. 3 gün süren toplantıya; İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği'nin üyeleri de katıldı.

""

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) İstanbul 7 No'lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, Armutlu'da 3 günlük eğitim ve istişare semineri düzenledi.

""

Dört dörtlük etkinlik

BEM – BİR – SEN'in en aktif şubesi olan İstanbul 7 No'lu şubenin bu çalışması; gerek verimlilik gerek katılım ve organizasyon olarak dört dörtlük geçti. Armutlu İhlas Tatil Köyü'ndeki 3 günlük eğitim ve istişare toplantısına üyeler, aileleriyle birlikte katıldı. Üyeler, hem tatil yapıp stres atma imkanı buldu, hem de birbirlerini daha iyi tanıyıp kaynaşma ortamı yakaladı. Yaklaşık 130 kişinin katılığı eğitim ve istişare toplantısında önemli kararlar da çıktı.

""

BASIN MENSUPLARI DA KATILDI

BEM – BİR – SEN 7 NO'LU Şube Başkanı Niyazi Karakoç'un bu önemli organizasyonuna İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği'nin üyeleri de katıldı. Dernek Başkanı Yıldız Medya Grup Başkanı Ali Rıza Yıldız'ın yanı sıra dernek yönetiminden Gökhan Balcı, Serkan Süslü, Muhterem Yüksel ve Gürhan Demirtaş katıldı.

""

Niyazi Karakoç: “önce

üyelerimizin menfaati”

3 günlük programın 2. gününde eğitim ve istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya; BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, Genel Sekreter Levent Uslu da katıldı. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda önemli konular istişare edildi. Açılış konuşmasını yapan 7 No'lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, sendikanın geçen süre içerisinde klasik sendikacılığın dışına çıkarak sosyal ve kültürel anlamda da üyelere faydalı olmaya çalıştıklarını söyledi. Belediyelerle yaptıkları sözleşmelerde değinen Karakoç, “Öncelikli olan her zaman sendika üyelerimizin menfaatidir. Belediyelerimizle medeni ilişkiler çerçevesinde sözleşmeler imzaladık” dedi.

""

Genel başkan Turbay'dan

NİYAZİKarakoç'a övgü

Eğitim ve istişare toplantısına katılan BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, 7 No'lu şubenin kendisi için her zaman ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi. Çalışma masasının arkasında 7 No'lu şubenin hediyesini astığını söyleyen Turbay, “7 No'lu Şube Başkanımız Niyazi Karakoç ve ekibi bu sorumluluğu en iyi taşıyan şubelerimizin başında geliyor” dedi. Genel Başkan Turbay, yerel yönetim ve kamu çalışanlarının ortak hak ve çıkarlarını korumak ve geliştirmek için evrensel insan temel  hak ve özgürlüklerini referans alan bir sendika olduklarını da altını çizdi. 

""

""

""

""

""

""
      

İstanbul Gazete, Radyo,

Televizyon ve İnternet

Habercileri Derneği

plaketle ödüllendirildi

BEM – BİR – SEN 7 No'lu Şube'nin eğitim ve istişare toplantısına davet edilen İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği başkan ve üyelerine birer plaket takdim edildi. İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız, Yurtta Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gökhan Balcı, Haber Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Serkan Süslü, İşte Vizyon Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muhterem Yüksel ve Flashaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gürhan Demirtaş'a plaketlerini BEM – BİR – SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay takdim etti. Turbay, ayrıca 7 No'lu şube üyesi Ümraniye Belediyesi basın fotoğrafçısı Süleyman Aydınalp'e de plaket takdim etti. Mürsel Turbay'a ise plaketini BEM – BİR –SEN 7 No'lu şubenin yönetim kurulu üyesi Yavuz Selim Çavuşoğlu takdim etti.

""


 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72