Trenden düşen öğrencinin iki ayağı da koptu!

Kadıköy'de hareket halindeki trene binmek isterken tren ile peron arasına...

Trenden düşen öğrencinin iki ayağı da koptu!

Kadıköy'de hareket halindeki trene binmek isterken tren ile peron arasına...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Trenden düşen öğrencinin iki ayağı da koptu!

Kadıköy'de hareket halindeki trene binmek isterken tren ile peron arasına düşerek yaklaşık 15 metre sürüklenen üniversite öğrencisinin iki ayağı da koptu.

 

 

Söğütlüçeşme Tren İstasyonu'na gelen İstanbul Üniversitesi öğrencisi Uğurcan Yönsel (19), Haydarpaşa-Adapazarı seferini yapan trene hareket halindeyken binmek istedi. Dengesini kaybeden Yönsel, tren ile peron arasındaki boşluğa düştü. 

Trenin tekerlekleri altında kalarak 15 metre sürüklenen Uğurcan Yönsel'in iki ayağı birden koptu. Tren, kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine kısa sürede durduruldu. Ağır yaralanan üniversite öğrencisi vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yönsel, kopan ayaklarıyla birlikte ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Kaza nedeniyle tren seferleri bir süre aksarken, kazayı gören bir görgü tanığı "Olay anını gördüm. Trene biri bayan 3 kişi biniyorlardı. Biri geride kaldı. Trene atlarken aşağı düştü. Tren hareket halindeydi. 15-20 metre sürüklendi. Durumu çok ağırdı" diye konuştu. 
Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72