Trafik sorunu kavşakla çözüldü

Fevzi Çakmak Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde yaşanan trafik karmaşası,...

Trafik sorunu kavşakla çözüldü

Fevzi Çakmak Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde yaşanan trafik karmaşası,...

28 Nisan 2014 Pazartesi 15:38
Trafik sorunu kavşakla çözüldü

Fevzi  Çakmak Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde yaşanan trafik  karmaşası, Pendik Belediyesi’nin yaptığı kavşak ile sona erdi.  Kentteki ulaşımın rahatlaması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri ekipleri, yeni kavşakla trafiği düzene soktular.

 Son yıllarda trafik yoğunluğu artan Mimar Sinan Caddesi üzerindeki Pendik Belediyesi eski yol yapım atölyesi önünde yeni yapılan kavşak, bölgedeki trafiği oldukça rahatlattı. Çalışma öncesinde güney yönden gelip Dumlupınar Mahallesi’ne ya da kuzey yönden gelip Fevzi Çakmak Mahallesi’ne ulaşmak isteyen sürücüler kaza tehlikesi yaşıyorlardı. Bu durumu göz önünde bulunduran Fen Ekipleri, tali yolların giriş ve çıkışları ile birlikte kavşakta yaptıkları ada çalışması ile trafiği düzene soktular. Yapılan çalışma ile bölgede trafiksiz sorunsuz hale geldi.

 

Son Güncelleme: 28.04.2014 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72