TIR'a Uyuşturucu Baskını Polis Kamerasında

Gaziantep'ten İstanbul'a gelen bir TIR'a Çamlıca Gişeler'de düzenlenen...

TIR'a Uyuşturucu Baskını Polis Kamerasında

Gaziantep'ten İstanbul'a gelen bir TIR'a Çamlıca Gişeler'de düzenlenen...

03 Temmuz 2014 Perşembe 14:33
TIR'a Uyuşturucu Baskını Polis Kamerasında

Gaziantep’ten İstanbul’a gelen bir TIR’a Çamlıca Gişeler’de düzenlenen operasyonda döşemelerin altına zulalanmış 19,5 kilo esrar ele geçirilirken, operasyon anı polis kamerasıyla görüntülendi. Ateşehir’de bir eve düzenlenen baskında ise damacanada Hint keneviri yetiştiren çift gözaltına alındı.

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Çamlıca Gişeler, Beyoğlu ve Ataşehir’de düzenlenen operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, 1 Temmuz günü Gaziantep’ten gelen bir TIR’ı takibe aldı. Yapılan takibin ardından TIR Çamlıca Gişeler’de durduruldu. Operasyon anı polis kamerası tarafından da saniye kaydedildi. TIR’da yapılan aramalarda eğitimli köpeklerin uyarı vermesi üzerine araç başka bir alana çekilerek detaylı arama yapıldı. Ekipler, aracın ön kısmında döşemelerin altına zulalanmış esrar ve kaçak sigara bulundu. Yapılan aramalarda 19 kilo 500 gram toz esrar ve 1430 paket kaçak sigara ele geçirilirken, sürücü Ş.B. gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sürücü serbest bırakıldı.
Narkotik ekipleri, 2 Temmuz günü ise Beyoğlu Keçeci Piri Mahallesi’ndeki bir adreste yüklü miktarda uyuşturucu madde bulunduğu ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 7 kilo 560 gram toz esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan S.M., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ataşehir’de ise bir eve baskın düzenleyen ekipler büyük şaşkınlık yaşadı. Yapılan operasyonda evin içindeki su damacanasında Hint keneviri yetiştirildiği belirlendi. Ekipler M.Ç. ve karısı E.Ç.’yi gözaltına alırken, 140 parça halinde satışa hazır Hint keneviri ve damacanada yetiştirilen Hint kenevirine el koydu.

""

Son Güncelleme: 03.07.2014 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3