TIR ve kamyonlar zıvanadan çıkarıyor!

Ataşehir'de bulunan Avrasya TIR Parkı nedeni ile günün 24 saati kamyon ve...

TIR ve kamyonlar zıvanadan çıkarıyor!

Ataşehir'de bulunan Avrasya TIR Parkı nedeni ile günün 24 saati kamyon ve...

03 Haziran 2014 Salı 15:05
TIR ve kamyonlar zıvanadan çıkarıyor!

Ataşehir’de TIR ve kamyonlar zıvanadan çıkarıyor!

 

Ataşehir’de bulunan Avrasya TIR Parkı nedeni ile günün 24 saati kamyon ve TIR’ların gelişigüzel park etmesi nedeni ile kavşaklardaki trafik ışıkları görünmez hale geliyor. Bu görüntüler kazaya davetiye çıkarıyor.  Bu araçların etrafa ağır yağ ve metal kokusu yayması ise cabası.

İstanbul’un en büyük TIR parklarından biri olan Ataşehir’deki Avrasya TIR Parkı artık ilçedeki imaja zarar vermeye başladı. İlçenin en işlek yeri olan Küçükbakkalköy’deki alışveriş merkezlerinin yanında bulunan TIR Parkı nedeni ile günün 24 saati yoğun trafik yaşanıyor. TIR ve kamyonlar zaman zaman Avrasya Parkı’nın dışında park edilmemesi gereken yol kenarlarına ve kavşaklara park ediyor.  Kamyon ve TIR’ların gelişi güzel park etmesi nedeni ile kavşaklardaki trafik ışıkları görünmez hale geliyor. Özellikle Üsküdar Caddesi üzerindeki Palladium Alışveriş Merkezi’nin önünde bulunan dört yol kavşağına park edilen TIR’lar kazalara davetiye çıkarıyor. Bu araçların etrafa ağır yağ ve metal kokusu yaymaları ise cabası…

Öte yandan Ataşehirliler TIR Parkı’nın ilçenin imajına zarar verdiğini söylüyor. TIR parklarının şehir dışlarına taşınması gerektiğini söyleyen bölge halkı, bu alanlara kültür ve sanat etkinliklerinin yapılacağı merkezlerin yapılması gerektiğini söylüyor. 

""

""

Son Güncelleme: 03.06.2014 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72