TEM'de 81 Günlük Çile Başladı

Gebze Kavşağı ile Körfez Kavşağı arası, Ankara istikametinde yapımına başlanan..

TEM'de 81 Günlük Çile Başladı

Gebze Kavşağı ile Körfez Kavşağı arası, Ankara istikametinde yapımına başlanan..

05 Mayıs 2014 Pazartesi 11:01
TEM'de 81 Günlük Çile Başladı

Gebze Kavşağı ile Körfez Kavşağı arası, Ankara istikametinde yapımına başlanan üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle trafiğe kapandı. Çalışmalar nedeniyle TEM'in Gebze gişeler mevkiinde uzun araç kuyrukları oluşurken önceden duyurulmadığını belirten sürücüler isyan etti.

Gebze Kavşağı ve Körfez Kavşağı arasında gece saatlerinde başlayan ve 81 gün sürecek olan otoyol üst yapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle, yolun Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. Çalışmalar nedeniyle kapanan yolda uzun araç kuyrukları oluştu. İstanbul yönünden gelen ve Ankara istikametine giden araçlar Gebze gişelerine gelmeden yaklaşık 10 kilometreyi bulan araç kuyruğuyla karşılaştı. Çalışmalar nedeniyle İstanbul-Ankara istikametindeki trafik Gebze gişelerinde E-5 karayoluna yönlendiriliyor. TEM'i kullanarak yola devam eden ve Gebze gişelerde uzun araç kuyruklarına takılan sürücüler çalışmaların daha önceden haber verilmemesine isyan etti. Sürücülerin büyük bir kısmı yolun neden kapandığını bilmezken, çalışmaların 81 gün süreceğini öğrendiklerinde şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada, Gebze Kavşağı-Körfez Kavşağı arası otoyol üstyapı iyileştirilme çalışmaları kapsamında trafiğe kapanan TEM otoyolunda seyreden sürücüler trafik işaret ve işaretçilerine uyarak dikkatli araç kullanmaları konusunda uyarıldı. Gebze kavşağı-İzmit Doğu Kavşağı aralığındaki viyadüklerde başlayan ve 81 gün sürecek üstyapı ve izolasyon yenileme çalışmaları 24 Temmuz 2014 tarihinde saat 17.00’de tamamlanması bekleniyor.

Son Güncelleme: 05.05.2014 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3