TEM otoyolunda kaza

TEM otoyolunda kontrolden çıkan bir otomobil, beton bariyerlere çarparak..

TEM otoyolunda kaza

TEM otoyolunda kontrolden çıkan bir otomobil, beton bariyerlere çarparak..

30 Mayıs 2014 Cuma 14:34
TEM otoyolunda kaza

TEM otoyolunda kontrolden çıkan bir otomobil, beton bariyerlere çarparak takla attı. Metrelerce sürüklenen araçtaki iki kadın hafif sıyrıklarla kazayı atlattı.

Kaza, Kartal-Samandıra sapağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ferda Gürsü yönetimindeki 34 TF 4323 plakalı araç, hareket halindeyken bir anda kontrolden çıktı. Otomobil önce yol üzerindeki beton bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan araç yaklaşık 15 metre sürüklendikten sonra durabildi. Araçta bulunan Hatice Gürsu ve sürücü Ferda Gürsu kazayı görerek duran çevredeki araçların sürücüleri tarafından takla atan araçtan çıkarıldı. Kazayı şans eseri hafif yaralarla atlatan iki kadın bir süre yol kenarında ambulans bekledi. Kaza nedeni ile bağlantı yolu bir süre trafiğe kapatılırken İki kadın bir süre sonra olay yerine gelen ambulans ile Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerine gelerek inceleme yapan polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Son Güncelleme: 30.05.2014 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72