Tacizcisini korkutmak isterken başka birini bıçakladı

Tacizcisini korkutmak isterken başka birini bıçakladı

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Tacizcisini korkutmak isterken başka birini bıçakladı

Kadıköy'de kendisini bir süredir rahatsız eden genci bıçakla korkutmak isteyen genç kız, yanlışlıkla araya giren başka bir genci bıçakladı. 
Olay, dün saat 17.00 sıralarında Kadıköy Dr. Erkin Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, annesi ile birlikte cadde üzerinde bulunan bir diş polikliniğine gelen Hülya U., diş tedavisini yaptırdıktan sonra kapının önüne çıktı. Az ileride kendisini bir süredir rahatsız eden H.H.F. isimli genci gören genç kız çılgına döndü. Bir süre yol ortasında tartışan ikili, daha sonra diş polikliniğinin önüne kadar geldi. Sinirlerine hakim olamayan Hülya U., yanında bulunan bıçağı çıkararak kendisini rahatsız ettiğini iddia ettiği H.H.F.'ye saldırmak istedi. Bu sırada diş polikliniğinde çalışan Sefa Can Özübek, tartıştığını gördüğü ikiliyi ayırmak istedi. Bir anda bıçağı tacizcisine doğru sallayan genç kız, yanlışlıkla araya giren Özübek'i sağ baldırından yaraladı. Olay sonrasında H.H.F. olay yerinden kaçarken, poliklinik çalışanları yaralı arkadaşlarını içeri alarak durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yanlışlıkla başka bir genci bıçaklayan Hülya U. da polisin gelmesini diş polikliniğinin içerisinde bekledi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Özübek'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri de genç kızı gözaltına alarak, Hasanpaşa Polis Merkezi Amirliği'ne götürdü. Polis tarafından gözaltına alınan genç kız, polis otosuna binerken yüzünü gizleyerek soruları yanıtsız bıraktı.
Olayın görgü şahitleri, genç kızın diş tedavisinin ardından dışarı çıkınca bir gençle tartıştığını belirterek, "Daha sonra gençle birlikte polikliniğin önüne kadar geldiler. Kız ?Sen ne yapmaya çalışıyorsun' diye bağırdı. Sonra bıçak çekti. Bizim arkadaşımızda araya girmek isteyince yanlışlıkla onu bıçakladı" dediler. 
Olayla ilgili inceleme sürüyor.

""

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72