Soygunculara polis baskını

İstanbul'da polis, lüks araçlarıyla geldikleri bir marketten sigara çalan...

Soygunculara polis baskını

İstanbul'da polis, lüks araçlarıyla geldikleri bir marketten sigara çalan...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Soygunculara polis baskını

İstanbul'da polis, lüks araçlarıyla geldikleri bir marketten sigara çalan maskeli hırsızları içeride kıstırıp kıskıvrak yakaladı. Kapıda bekleyen bir zanlı polisi fark edince araçla kaçarken, içeride kıstırılan iki zanlı ise adeta ecel terleri döktü. Hırsızlık anı ve sonrasında yaşananlar güvenlik kamerasına işte böyle yansıdı.

3 hırsız gözlerine kestirdikleri bir markete sabaha karşı arabayla geldi. Fark edilmemek için lüks araçlarını marketin önüne park eden hırsızlardan H.A (28) ve A.Ş. (32), markete yönelirken, H.S. ise etrafı kolaçan etmeye başladı. İki zanlı, ellerindeki demir kesme makasıyla kapıya vurarak kırmaya çalıştı. Kapıyı kırmakta zorlanan hırsızlar, tekme ve demir kesme makasıyla uzun süre kapıya vurdu. Uzun uğraşlar sonucu içeri giren hırsızlar, hemen kasanın yanında bulunan sigara kolilerine yöneldi. Marketteki şüpheliler, çaldıkları sigara kolilerini hemen aracın bagajına taşımaya başladı. Marketin güvenlik kamerasının kayıtta olduğundan habersiz sigaraları çalmayı sürdüren hırsızların macerası bir taksicinin ihbarı üzerine son buldu. Taksicinin ihbarı üzerine polis kısa sürede marketin önüne geldi. Hızla markete yönelen polisleri fark eden H.S., bagajı açık olan araca binerek kaçmaya başladı. Kaçarken polisin üzerine arabayı süren zanlı, izini kaybettirdi. Bu sırada içeride kalan iki hırsızlık zanlısı ise adeta ecel terleri döktü.

Şaşkın hırsızlardan biri polisin geldiğini fark edince korkuyla yere düştü. Diğer zanlı da yere düşen arkadaşını kaldırmak için yardım etti. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayda, şaşkın hırsızların polisin geldiğini görünce ne yapacaklarını bilemeden bir kenarda beklemeye başladıkları görüldü. İçeri giren polis, markette kıstırılan zanlıları kıskıvrak yakaladı. Yere yatırılan zanlılar, kelepçe takılarak götürüldü. Gözaltına alınan şüpheliler, daha sonra serbest bırakıldıkları öğrenildi.


Marketin güvenlik görevlisi Raşit Yıldırım, "Hırsızlar kapıyı kırıp, içeri girerek sigaraları alıyorlar. Kapının önüne yanaştırdıkları arabaya dolduruyorlar. O sırada yoldan geçen bir taksici polise bildiriyor. Polis arkadaşlar hemen gelip zanlıları yere yatırarak kelepçe takıyorlar. Hırsızlarda silahta varmış" dedi.


Olayın ardından sigaraların bulunduğu araçla kaçan zanlının yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72