Sırapınar Köyü Camii TBMM'de

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, gündeme getirdiğimiz ve...

Sırapınar Köyü Camii TBMM'de

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, gündeme getirdiğimiz ve...

11 Kasım 2013 Pazartesi 11:18
Sırapınar Köyü Camii TBMM'de

  

Gazetemizin Gündeme getirdiği

Çekmeköy Sırapınar Köyü Camii TBMM'de

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, gündeme getirdiğimiz ve bakımsızlıktan çürümeye yüz tutmuş Çekmeköy Sırapınar’daki köy camiiini TBMM gündemine taşıdı.

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiğimiz haber üzerine Çekmeköy'de bulunan  Sırapınar Köyü Camii'nin içler acısı halini TBMM'ye taşıdı. Caminin ne denli bakımsız ve ilgiden mahrum olduğunun kamuoyuna yansıyan fotoğraflarda da belli olduğunu, köy halkının uzun zamandır camiye tadilat yapılmasını beklediğini ancak hiçbir yetkilinin ilgilenmediğini belirten Öğüt, önergesinde şu soruları yöneltti:

-Çekmeköy Belediyesi'ne caminin durumu ile ilgili ulaşmış şikayet var mıdır?

-Çekmeköy Belediyesi yetkililerinin caminin mevcut durumu hakkında  (bakımsız, içi ve dışı çöp yığını) bilgisi var mıdır?

-Köy halkı kendi imkanlarıyla camiye ellerinden gelen bakımı  yapmaya çalışmakta ama eksiklikleri giderememektedir. Bu doğrultuda, belediye caminin bakım onarım ve temizliğini üstlenmeyi düşünmekte midir?

 

""

Son Güncelleme: 11.11.2013 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72