Sinirlendi otobüsü terk etti

Üsküdar-Sultanmurat hattının şoförü yolcuyla yaptığı 'yer tartışmasında' sinirle

Sinirlendi otobüsü terk etti

Üsküdar-Sultanmurat hattının şoförü yolcuyla yaptığı 'yer tartışmasında' sinirle

12 Temmuz 2013 Cuma 16:51
Sinirlendi otobüsü terk etti

Sinirlenince iftar saatinde otobüsü terk etti.

Üsküdar-Sultanmurat hattının şoförü yolcuyla yaptığı 'yer tartışmasında' sinirlenince iftar saatinde otobüsü terk etti. Yolcular, kontağı kapatarak otobüsü hareket ettirmeyen şoförü ikna etmek için uzun süre uğraştı.
 
Üsküdar-Sultanmurat hattı üzerinde Boğaziçi durağında ilginç bir olay yaşandı. Yolcular otobüse binerken kalabalık sebebiyle çocuklu bir kadın otobüsün ön kapısının açılmayan bölümüne geçti. Bunu gören İETT şoförü, kadını bulunduğu yerden çıkardı. Kısa süre sonra başka bir yolcu da aynı yere geçti. Yolcuya "Az önce bayanı da oradan çıkardım. Orada çıkın." dedi. Yolcu yerinden çıkarken "Burada durulması size engel olmuyor. Bu kalabalıkta insan en uygun bulduğu yere geçmek istiyor. Saçma düşünüyorsunuz." diye tepki gösterdi. Bunun üzerine otobüs şoförünün "Oradan çıkartılmak zoruna mı gitti" sözü tartışma başlattı. Bunun üzerine yolcuda ön kapıdaki boş olan yere tekrar girerek çıkamayacağını söyledi. Sürücü de kontağı kapatarak yolcunun dediğini yapana kadar otobüsü hareket ettirmeyeceğini anlatarak otobüsü terk etti. Otobüsün arka kısmına giden şoförü yolcular yaklaşık 10 dakika ikna etmek için uğraştı. Kalabalık ve sıcağın etkisiyle otobüsün içinde bunalan yolcular, şoföre tepki gösterdi.
 
Son Güncelleme: 12.07.2013 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3