Şile yolunda kaza: 1 ölü 2 yaralı

Şile yolunda kaza: 1 ölü 2 yaralı

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Şile yolunda kaza: 1 ölü 2 yaralı
Şile'de okullarına gitmeye çalışan üniversite öğrencileri kaza yaptı. 70 metre sürüklenen otomobilden yola fırlayan öğrencilerden biri hayatını kaybederken, 2'si yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Şile Otoyolu Sofular Köyü kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Işık Üniversitesi'nde okuyan Akif Aksu (20), Emre Mangal ve Mehmet Burak Algur, okula yetişmek için yola çıktı. Aksu'nun kullandığı 41 TY 348 plakalı otomobil, iddiaya göre hız nedeniyle kontrolden çıktı. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda savrulan otomobil yaklaşık 70 metre sürüklendi. Otomobildeki öğrenciler yola savruldu. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık görevlileri geldi. Sağlık ekipleri, yol ortasına fırlayan Akif Aksu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan diğer iki genç ise hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nafiye Güneç Kıyak, olay yerinde incelemelerde bulunarak, bilgi aldı.

Ceset üzerinde ?ayak' şakası!

Kazada hayatını kaybeden Akif Aksu'nun cansız bedenin fotoğraflarını çeken Jandarma ekibinden iki rütbelinin kameralar önünde, kendi aralarında bir birine yaptığı şaka ise şaşkınlık yarattı. Ceset üzerinde fotoğraf çekimi yapan astsubaya meslektaşı ayak şakası yapıp gülerken, olayın kendileri için ne kadar sıradan bir hale geldiğini gözler önüne serdi. Gencin cesedi, cenaze aracından indirilen tabuta konarak Şile Devlet Hastanesi morguna götürüldü, Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.





Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72